BOSANSKI MATURANTI SU HIT NA INTERNETU: Na maturu nisu došli limuzinom, ni taksijem, već TRAKTOROM! (FOTO)

Oni su definitivno zasenili sve ostale maturante Tehničke škole, ispred zeničkog hotela, kada su se pojavili sa traktorom koji je plenio pažnju svih prisutnih

  • 30

Dva mladića, Haris Muhić i njegov prijatelj Kerim Durgur, su odlučili da na matursku zabavu dođu na jedan sasvim neobičan i originalan način.

Naime, oni su definitivno zasenili sve ostale maturante Tehničke škole, ispred zeničkog hotela kada su se, na Harisovu inicijativu, pojavili sa traktorom koji je plenio pažnju svih prisutnih.

- Inspirisalo me to što današnjem narodu treba originalnosti, ali i da pokažem svima kako ne mora sve što je skupo nužno biti i atraktivno. Smatram kako su skupoceni automobili postali nebitni, kada sam ja stigao sa svojim traktorom - kazao je za "Avazov" portal domišljati Zeničanin Haris.

Prema Harisovim rečima nabaviti traktor bio je najmanji problem budući da se njegova porodica sa majčine strane bavi poljoprivredom, a iako je očekivao negodovanje, njegovi roditelji podržali su ideju.

Ovaj nesvakidašnji prizor bio je prava atrakcija za sve maturanate ali i građane koji su se zadesili u blizini. Harisa i njegovog prijatelja pristao je na traktoru voziti njegov ujak, a već sada je obećao kako će po završetku fakulteta i apsolventsko veče učiniti spektakularnom.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati OVDE.

( Telegraf.rs / Izvor:avaz.ba)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    30. maj 2015 | 18:49

    Pa i maturanti iz resnika u beogradu su dosli traktorom imate video na YouTube.

  • Marko

    30. maj 2015 | 19:27

    Ja hita majko mila,kakvim vi glupostima dajete znacaj ,ovo su pravi de..li

  • brana

    30. maj 2015 | 19:49

    Vec vidjeno prosle godine u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA