Ovi srpski dileri su uhapšeni sa drogom vrednom 70 miliona evra!

Kod Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu zaplenjeno je 1,15 tona kokaina, koji je kriminalna grupa iz Srbije nameravala da švercuje između Kariba i Evrope. Ovo su imena uhapšenih Srba

  • 8

Dragoslav Živković (55), Ivana Gucović (30) iz Beograda, Nemanja Perić (34) iz Obrenovca, Slavko Veselinović (47) iz Kovina i Saša Jakovjević (41) iz Nemačke uhapšeni su u noći između 27. i 28. maja na brodu "Martela" na kom se nalazila 1,15 tona kokaina.

ZAPLENJENA TONA KOKAINA: Srpski kriminalci uhvaćeni sa drogom vrednom 70 miliona evra!

Detaljnim pretresom jahte u centralnom delu plovila nađena su dva lažna zida unutar kojih su bili skriveni paketi kokaina, u ukupnoj količini od 1.150 kilograma. Kriminalistička policija MUP Srbije bila je upoznata sa ovom akcijom.

Kod Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu zaplenjeno je 1,15 tona kokaina, koji je kriminalna grupa iz Srbije nameravala da švercuje između Kariba i Evrope. Potrugalska policija, koja je izvela hapšenja, delovala je na osnovu dojave francuskih i britanskih istražitelja.

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA