ISIS NA SRPSKOM TRAŽI POKOLJ SRBA: Sipajte im otrov u pića, ubijajte ih... (JEZIV VIDEO)

Na ovom propagandnom snimku pripadnici Islamske države sa Balkana pozivaju svoje sunardonike na džihad, a u njemu se spominju i Milošević, Karadžić i Mladić

Teroristi Islamske države poreklom iz BiH i sa Kosova pozvali su muslimane sa područja Balkana na "džihad" i "hidžru" (iseljavanje radi vere).

ISIS POZIVA NA POKOLJ SRBA I BOSANACA: Trujte ih, gazite i ubijajte ih eksplozivom!

Jedan od pripadnika Islamske države u video-poruci koju su objavili islamistički portali u BiH pozvao je svoje sunarodnike da se "isele u zemlju islama, a oni koji ne mogu neka se bore u Bosni, Srbiji"...

- Postavljajte im eksplozive ispod auta, ispred kuća, uzmite neki otrov i stavite im u piće, u jelo neka crknu od otrova, ubijajte ih na svakom mestu gde god stignete po Bosni, po Srbiji, po Sandžaku. Vi to možete, a Alah će vam pomoći.

- Onaj ko se iseli na Alahov put, naći će mnoga dobra. Mi želimo da svoj narod milom, lepim govorom, ili silom izvedemo iz mraka na svetlo - rekao je jedan od terorista.

Printskrin: vocativ.com Printskrin: vocativ.com

On je naveo da se njegovi mnogi sunarodnici u BiH žale da ne mogu da nose bradu, nikabe, kako teško žive, i poziva ih da "učine hidžru, da se isele i da se bore na Alahovom putu svojim imetkom i životima".

U video-poruci jedan od njih poreklom iz BiH rekao je da Zapad na čelu sa Amerikom i hrišćanska Evropa nikada neće biti zadovoljni dok sve muslimane ne preobrate u svoju veru.

Vest o ovom uznemirujućem propagandnom snimku su preneli svi svetski portali navodeći da ISIS njime regrutuje ljude sa područja Balkana.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzeldin

    5. jun 2015 | 11:48

    Musliman sam i ponosim se time.. Ali ovo nije ISLAM. Ovo nema veze sa Islamom.. U nasoj veri Allah strogo zabranjuje ubistva,maltretiranja,primoravanja,biloo sta sto se resava silom.. Tako da sve su ovo americka posla.. Ali nece ni oni jos dugo.

  • 100% Bosanac

    5. jun 2015 | 17:33

    Ja ne znam kojoj oni vjeri pripadaju, jer ni u jednoj Svetoj knjizi a pogotovo u Kur'anu ne pise da je dozvoljeno ubit covjeka u Allahovo ime. Ovo nisu muslimani nego obicni debili kojima su isprani mozgovi.

  • Kima

    5. jun 2015 | 11:46

    Nadam se da ce taj isti Alah na koga se pozivaju za svoja nedela da ih kazni na najgori moguci nacin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA