Posle Đokovića Srbija dobija avion Dejana Stankovića!

Legenda srpskog fudbala i bivši kapiten ”orlova” Dejan Stanković postaće treći poznati srpski sportista po kome će jedan avion "Er Srbije" poneti ime

  • 10

Nacionalni avio prevoznik "Er Srbija" posle Novaka Đokovića "krstio" je svoju letelicu imenom bivšeg reprezentativca Srbije, Dejana Stankovića.

Legenda srpskog fudbala i bivši kapiten ”orlova” Dejan Stanković postaće treći poznati srpski sportista po kome će jedan avion "Er Srbije" poneti ime, prenose beogradski mediji.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera tako će se pridružiti najboljem teniseru sveta Novaku Ðokoviću, koji je otvorio seriju "Živih legendi Srbije“ sa imenom na jednoj od letelica nove flote srpskog nacionalnog avio-prevoznika.

Prvi avion "Er Srbije", koji je zvanično pustio u službu tada prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, poneo je Ðokovićevo ime.

"Erbas A-319" ujedno je bio i prvi korak u dvofaznom razvoju nove flote avio-prevoznika, koja sada broji deset letelica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirkoni

    5. jun 2015 | 17:08

    SRAMOTA !!!

  • Crnogorac

    5. jun 2015 | 15:52

    Fudbalere ne bih stavljao i onako nikad ništa nisu uradili za narod i repku,za sebe jesu dobro su se naplatili i to postujem. Samo imena onih koji su donosili medalje sa SP ili OI...

  • Dag

    5. jun 2015 | 12:35

    Postujem ih. Ali ovo - nema smisla... (Leti,leti - Nole. Leti,leti - Deki.)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA