MOLIMO VAS, BUDITE LJUDI: Pomozite maloj Kruni da se izbori s teškom bolešću!

"Ja sam Tara. Kruna je moja drugarica od jaslica. Ceo život. Želim da naredne školske godine u VII/1 sedimo opet zajedno u klupi"! Ovo je samo jedna od poruka za pomoć maloj Kruni

  • 10

Kruna Una Mitrović suočila se sa teškom bolešću u februaru. Otišla je na bezazlenu operaciju krajnika međutim, nakon 20 dana problem se vratio. Otkriveno da ima maligno obolenje non hočkins limfom i da nije reč o upaljenom krajniku.

 

- Ja sam Tara. Kruna je moja drugarica od jaslica. Ceo život. Želim da naredne školske godine u VII/1 sedimo opet zajedno u klupi - ovo je samo jedna od poruka za pomoć dvanaestogodišnjoj Kruni koja boluje od non hočkins limfoma i kojoj je za ozdravljenje potrebna pomoć svih nas kako bi otputovala na lečenje u Pariz.

 

Una je trenutno na hemoterapiji i primila je dve serije citostatika. Prema procenama lekara biće potrebno još deset. Neophodno je da ode na parisku kliniku Marija Kiri gde će joj biti urađena kompletna dijagnostika koja kod nas nije moguća zbog zbog nedostatka tehničkih mogućnosti. Kruna ima zakazano lečenje u Francuskoj koje počinje 22 juna.

 

Njeni drugari iz Osnovne škole Jovan Miodragović pokrenuli su akciju skupljanja pomoći, jer, kako kažu, žele da vide Krunu nasmejanu u školi, zajedno s njima.

 

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

 

Kruna je odličan đak, a njeni drugovi iz škole za nju imaju samo reči hvale.

 

- Znate li da se u školu za talente, gde se glumi, slika, peva, prijavi po 300 dece, a prođe 15. Kruna je primljena još sa pet i po godina – kaže Krunin drug.

 

U Krunu svi veruju. Za odlazak na prvi deo lečenja u Pariz potrebno joj je 25.000 evra. Prve uplate su stigle od drugara, a oni pozivaju sve dobre ljude da pomognu Kruni.

 

Ukoliko želite da pomognete Kruni, to možete učiniti uplatom na žiro račun:

Banka Intesa

Dinarski račun: 160-1-73, poziv na broj 51 – 102 – 0015510/4

Devizni račun: RS35 – 160 – 5130201924951 – 75

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da kako da ne

    6. jun 2015 | 19:35

    Dajte i br za sms poruku brze ide

  • 7. jun 2015 | 08:47

    Da li imate broj od roditelja,ima dosta srba u parizu mogli bi lično da ih vidimo i damo im novac...

  • nena

    7. jun 2015 | 08:56

    Hitno, hitno, hitno sms broj! Pa kakva bre procedura, pricamo o decijem zivotu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA