UBIO SAM DRUGA, ALI SLUČAJNO: Novi detalji strašnog ubistva mladića u Bijeljini

- Često su se sastajali upravo na mestu gde se ubistvo dogodilo, a njihova poslednja poruka na Fejsbuku, preko koga su se i dogovorili da se nađu, nije upućivala na to da bi se nešto ovako moglo dogoditi - rekao je jedan od mladića koji je poznavao obojicu

  • 7

Bijeljini se prekjuče dogodilo stravično ubistvo dečaka Stanka Gligorevića u dvorištu Osnovne škole "Knez Ivo od Semberije". Maloletni M. I. (17) je na saslušanju priznao da je hicem u grudi ubio druga Stanka Gligorića (16). On tvrdi da je bilo slučajno.

Dežurni tužilac Milorad Dedeljević je posle saslušanja zatražio da se osumnjičenom maloletniku odredi jednomesečni pritvor, ali je sudija za prethodni postupak bijeljinskog Okružnog suda to odbio, prema rečima Dedeljevića. M. I. je pušten na slobodu, iako tužilaštvo nije dobilo pismeni otpravak takve odluke na koju će se verovatno žaliti.

UBIO DRUGA (16) JER SU BILI ZALJUBLJENI U ISTU DEVOJKU: Otac ga predao policiji! (VIDEO)

Metak je pogodio Gligorevića u grudi, ali priče koje su započele odmah posle tragedije u kojima se tvrdi da je dečak pucao u druga jer su bili zaljubljeni u istu devojku, nisu tačne, kako tvrdi izvor blizak istrazi za "Blic".

ŠOK U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Ubijen dečak (16) iz pištolja!

M.I. je prvi koji je pokušao da pomogne teško ranjenom Stanku i pozvao Hitnu pomoć. Kada je video da njegov prijatelj ne daje znake života, on se uplašio i otrčao kući a zatim ispričao majci i sestri šta se dogodilo. Otac je svog sina predao policiji.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Advokat osumnjičenog Đorđe Vasić odgovorio je za "EuroBlic" da nisu tačne informacije da je motiv ubistva bila ljubomora zbog devojke. On je istakao da se M.I. dobrovoljno predao policiji, kada je predao i pištolj.

- Često su se sastajali upravo na mestu gde se ubistvo dogodilo, a njihova poslednja poruka na Fejsbuku, preko koga su se i dogovorili da se nađu, nije upućivala na to da bi se nešto ovako moglo dogoditi - rekao je jedan od mladića koji je poznavao obojicu.

Policija je saopštila da je maloletnik koji je pucao u kući našao pištolj koji je u vlasništvu prijatelja njegovog oca. Vlasnik je otišao u inostranstvo, a pištolj nije predao na čuvanje u zakonskom roku od 60 dana.

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjelija

    8. jun 2015 | 22:30

    Koja budala lupa minuse? ! S istim mentalnim sklopom kao "slucajni" UBICA! ZA OVAKVKE "MALE " ZLOTVORE I ZIVOT PRIJATELJA JE JEFTIN! I ZATO MU TREBA SUDITI KAO PUNOLETNOM! GOSPODO POSLANICI MENJAJTE ZAKONE, JER NAM STVARNO SLEDUJE APOKALIPSA, AKO VEC SESNAESTOGODISNJACI NOSE PISTOLJE I NA TAJ NACIN RESAVAJU PROBLEME!

  • Andjelija

    8. jun 2015 | 15:25

    "Slucajno", a pistolj nosi NAMERNO!PUSTEN NA SLOBODU! DA U PRITVORU SLUCAJNO NE PRONADJE PERTLE , pa sebe ne daj boze povredi! Kazna za njega kao da je punoletan! ILI , posto toga nema ni ovde ni preko Drine, onda mama i tata u pritvor kao staratelji , a on nek uziva na slobodi!! Ako sme da izadje iz kuce! S obzirom da i njega moze neko"SLUCAJNO" DA "UBIJE" OD BATINA,DA SE VISE NIKAD " SLUCAJNO NE UHVATI ZA PISTOLJ!

  • Andjela

    8. jun 2015 | 12:37

    Dete,kako slucajno pucao si mu u ledja!Metak mu je prosao ispod leve plecke!Tuga do neba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA