POŽAR BUKTI UKRAJINOM: Najmanje četiri osobe poginule! (VIDEO)

Požar je izazvao eksploziju rezervoara sa naftom, u skladištu blizu Kijeva i tom prilikom je poginulo nekoliko vatrogasaca. Vatra je van kontrole i 17 velikih rezervoara je u plamenu

  • 6

Najmanje četiri osobe su poginule, kada je u skladištu nafte na području Kijeva izbio veliki požar, javila je Ukrajinska novinska agencija UNN, pozivajući se na izvore u državnoj Hitnoj pomoći.

CRNI PONEDELJAK ZA UKRAJINU: Antitenkovska mina raznela sedmoro ljudi, četvoro stradalo u požaru u skladištu goriva! (FOTO) (VIDEO)

Požar je izazvao eksploziju rezervoara sa naftom, u skladištu blizu Kijeva i tom prilikom je poginulo nekoliko vatrogasaca. Vatra je van kontrole i 17 velikih rezervoara je u plamenu. Na istom mestu se nalaze rezervoari za gas i postoji opasnost da i oni eksplodiraju.

Katasrtofa u skladištu, koje se nalazi 20 kilometara jugozapadno od Kijeva, počela je u ponedeljak uveče, a u početnom požaru poginuo je jedan radnik, dok su pet ostalih sa ozbiljnim opekotinama prebačeni u bolnicu.

Vatra se jutros proširila i izazvala masovne ekplozije, što je prouzrokovalo i smrt nekoliko vatrogasaca, naveo je na svom Tviter nalogu ministar unutrašnjih poslova Arsen Avakov.

Za šest policajca se ne zna gde su, dok je drugih šest povređeno u odvedeno u bolnicu, prenosi Raša tudej.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GORKI

    9. jun 2015 | 15:19

    VRLO ISKUSNO. PERFEKTNO. UKRI. HTELI STE IGRU . EVO VAM JE. UGASIĆETE O KUKOVO LETO. OVO SE LAKO NE GASI.

  • Tutor

    9. jun 2015 | 13:09

    Od tog požara gori je požar nacizma što se danas širi Ukrajinom.

  • Kriticar

    9. jun 2015 | 12:56

    Ovo sve deluje kao odlicno izvedena akcija iza neprijateljskih linija.....iskusno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA