MERKELOVA NA RASPOLAGANJU CIPRASU: Aleksis, ja znam kako da vas izvučem iz krize!

- Imaćemo samo jednu poruku, a to je da moramo delovati brzo i da ne smemo popustiti niti dozvoliti rešenje koje će biti loše za Grčku, za Evropsku uniju i evrozonu - izjavio je Oland po dolasku na samit

  • 8

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da je rešenje grčke krize moguće, i dodala da je na raspolaganju Aleksisu Ciprasu za sastanak ako on to bude želeo.

GRCI IZBEGLI PAKAO: Isplatili 750 miliona evra MMF-u!

- Tamo gde ima volje, ima i načina. Međutim, svaki dan se računa - izjavila je Merkelova novinarima po dolasku na samit lidera Evropske unije i Latinske Amerike u Briselu, kome takođe prisustvuje i Cipras, prenela je agencija Frans pres.

Sa druge strane, francuski predsednik Fransoa Oland je pozvao Grčku i njene kreditore, Evropsku uniju i Međunarodni monetarni fond, da ubrzaju napore za postizanje sporazuma kojim bi se odblokirala isplata preostale kreditne pomoći Atini.

- Imaćemo samo jednu poruku, a to je da moramo delovati brzo i da ne smemo popustiti niti dozvoliti rešenje koje će biti loše za Grčku, za Evropsku uniju i evrozonu - izjavio je Oland po dolasku na samit.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GORKI

    11. jun 2015 | 07:51

    UZEĆU VAM OSTRVA A OSTATAK ĆETE NA RATE SLEDEĆIH 50 GODINA. HITLEROVKA.....

  • Dzeko

    11. jun 2015 | 13:11

    Nemackoj treba predati celu zemlju sa stanovnistvom Zasta placamo ove korumpirane vise

  • др.Д

    11. jun 2015 | 09:41

    Kuku onom kome je ona na raspolaganju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA