Vakcina protiv raka stiže u Srbiju!

Kubanski lek "cimavaks egf" je terapija koja se primenjuje u poodmakloj fazi karcinoma pluća, a iskustva govore da ovaj preparat zaustavlja napredovanje bolesti, produžava život obolelog, i dovodi organizam u stanje da funkcioniše kao da se radi o hroničnom oboljenju s kojim se živi

  • 7

Delegacija Ministarstva zdravlja Srbije vratila se sa Kube gde su dogovoreni svi detalji saradnje dveju zemalja na distribuciji kubanske vakcine protiv raka u Srbiji.

Kubanci imaju vakcinu za rak pluća, a ne daju je Amerikancima!

Ono što je preostalo jesu samo definisanje i potpisivanje međudržavnog sporazuma kojim će naša zemlja steći pravo da pusti u upotrebu vakcinu o kojoj priča ceo svet, prenose "Večernje novosti".

Sve će, planirano je, biti okončano u toku leta, pa je realno da primena vakcine počne s prvim danima jeseni.

Pojam vakcina je u ovom slučaju neadekvatan jer se ona daje preventivno, dok u slučaju kubanskog leka "cimavaks egf" se radi o terapiji koja se primenjuje u poodmakloj fazi karcinoma pluća.

Iskustva govore da ovaj preparat zaustavlja napredovanje bolesti, produžava život obolelog, te dovodi organizam u stanje da funkcioniše kao da se radi o hroničnom oboljenju s kojim se živi.

Dogovoren je i uvoz leka za dijabetsko stopalo sa Kubom, koji je pokazao visok procenat izlečenja i daje odlične rezultate.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serbia

    12. jun 2015 | 14:16

    Lek postoji za sve bolesti ali se krije duboko u laboratoriji lokacija vavilon

  • Republika Srpska

    12. jun 2015 | 12:50

    Svaka čast državi za ovakav potez

  • *DELIJA*

    12. jun 2015 | 14:50

    Nije tačno! Vakcina za ovu bolest još uvek nije dostupna širokim narodnim masama, a i kad bude dostupna, Srbije sigurno neće prvi dobiti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA