EKSPLOZIV AKTIVIRAN MOBILNIM TELEFONOM? Novi detalji stravične eksplozije na Banovom brdu!

Prema prvim informacijama, pod džip "BMW X5" Vladimira Karanova je podmetnut eksploziv koji je aktiviran daljinskim, i sasvim je moguće da je počinilac ove nesreće u blizini čekao najpogodniji trenutak da ga pozove određeni broj, i tako aktivira eksplozivnu napravu

  • 2

U četvrtak je policija saslušavala prijatelje i poslovne saradnike Vladimira Karana (46), vlasnika firme za kompjutere i računarsku opremu, koji je u sredu teško ranjen u eksploziji koja je bila postavljena ispod njegovog automobila. Nakon izjave onih koji ga poznaju, pokušaće da se utvrdi pravac istrage, kao i motiv nesreće.

STUDENTA JE SAMO BOG SPASAO OD EKSPLOZIJE NA BANOVOM BRDU: Bio sam na tri metra od džipa!

Njegovo zdravstveno stanje je i dalje teško i lekari ne žele da prognoziraju ishod njegovog oporavka. Polomljene su mu desna butna kost i mala karlica, a veći deo tela mu je u teškim opekotinama. Svestan je i razgovara, ali ga policija još uvek nije ispitala. Po savetu lekara, čeka se da se još malo oporavi, pišu Novosti.

VOZAČ RAZNETOG DŽIPA IMA TEŠKE POVREDE: Lekari se bore da mu spasu nogu!

- Blizak je raznim kriminalnim ekipama u gradu, a pominjan je i kao neko ko čini teška krivična dela, pa i da trguje narkoticima. Ipak, policija protiv njega nije podnosila takve krivične prijave. Ima ga u raznim "pričama" i to se sad ispituje - rekao je sagovornik ovog lista.

Foto: Twitter/@vlasterx Foto: Twitter/@vlasterx

Pogledajte kako je EKSPLOZIJA zavila Banovo brdo u CRNO! (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, Karanovo ime se dovodi u vezu s pojedinim ljudima koji su bili meta profesionalnih ubica. Policjia istražuje sad da li on ima veze, ali i kakve, sa svim tim dešavanjima.

(EKSKLUZIVNO) Ovo je ostalo od DŽIPA koji je EKSPLODIRAO na Banovom brdu! (FOTO) (VIDEO)

S druge strane, prema prvim informacijama, pod njegov džip je postavljen plastični eksploziv koji je aktiviran daljinskim, najverovatnije mobilnim telefonom. Sasvim je moguće da je počinilac ove nesreće u blizini čekao najpogodniji trenutak da ga pozove određeni broj i tako aktivira eksplozivnu napravu.

DVE SEKUNDE SU ME DELILE OD SMRTI: Stravična ispovest žene koja se zadesila na mestu eksplozije na Banovom brdu! (FOTO)

Foto: Twitter/@vlasterx Foto: Twitter/@vlasterx

To je učinjeno u trenutku kada je meta pokrenula "BMW X5" i krenula sa Banovog brda ka centru grada.

Otkrivamo ko je muškarac koji je raznet na Banovom brdu! (FOTO)

Jačina detonacije ga je "katapultirala" iz vozila dva metra dalje, pa je sa teškim povredama prevezen na Vojno-medicinsku akademiju, gde je odmah i operisan.  Pored njega su povređena još dva mladića. Jedan je dobio opekotine dok je Karanovu pružao pomoć, dok je drugi povređen kada je jedan deo eksplodiranog džipa pogodio u rupu.

EKSPLOZIJA NA BANOVOM BRDU: Raznet muškarac naočigled prolaznika! (FOTO)

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duvno

    13. jun 2015 | 23:43

    Vlado drzi se,tvoj drug iz djetinjstva,a ostali neka pricaju sta hoce,najvaznije je da je ziva glava,a mnogi se vesele tudjoj nevolji i zato nam se sve desava,pometite ispred svojih kuca pa onda dalje,poz,cijeloj porodici Karan u BG i na daljr

  • Moje ime nebitno

    12. jun 2015 | 12:35

    Isis je poceo da deluje i kod nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA