PUTIN unapredio SEKSI TUŽITELJKU kojoj Ukrajinci prete ROBIJOM! Sada je... (VIDEO)

Poklonskaja je jedna od 80 državnih službenika iz policije, vojske, tužilaštva i drugih državnih službi za sprovođenje zakona, koje je Vladimir Putin unapredio ove nedelje

  • 11

Vladimir Putin unapredio je glavnu tužiteljku samoproklamovane Republike Krim Natalija Poklonskaja (33), kojoj Ukrajinci skoro svakodnevno prete doživotnom robijom, u čin generala-majora. Poklonskaja je jedna od 80 državnih službenika iz policije, vojske, tužilaštva i drugih državnih službi za sprovođenje zakona, koje je Vladimir Putin unapredio ove nedelje.

Kako prenose ruski mediji, ona je unapređena na poziciju "državnog savetnika prade treće klase", što odgovara činu generala-majora. Nataliju je na tu poziciju postavio tadašnji premijer Krima Sergej Aksjonov, iako su se pre toga poznavali svega nekoliko dana.

Poklonskaja se nijednog trenutka nije dvoumila kada je primila poziv Aksjonova.

Printskrin: Youtube / Аргументы Недели-Крым Printskrin: Youtube / Аргументы Недели-Крым

Video snimak sa njene prve zvanične konferencije za štampu postao je jedan od gledanijih klipova na sajtu "Jutjub", a mnogi su bili opčinjeni njenom lepotom. Uskoro je Natalija Poklonskaja postala prava zvezda, a kuriozitet je da je omiljena najviše u Japanu, gde je dobila nadimak "Slatka tužiteljka", i čak postoji i kult njenih sledbenika koji sebe nazivaju "Natalijati".

Ipak, ona je jasno izjavila da je tolika medijska pažnja čini nesrećnom, i pre svega ometa u poslu.

- Ja sam advokat, a ne Pokemon - poručila je lepa tužiteljka, koja je u decembru bila meta atentata, odnosno pokušaja koji je osujećen i pre nego što je Poklonskaja i dospela u opasnost.

Ukrajinske vlasti optužuju Poklonskaju za "aktivnosti preduzete radi nasilne promene ustavnog uređenja ili zauzimanje državne vlasti, kao i za zaveru za sprovođenje takvih aktivnosti".

(Telegraf.rs / RT)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    13. jun 2015 | 14:23

    MLADA ,ZGODNA I GENERAL -KO BI REKO ZA PUTINA ONAKO UVEK OZBILJNOG DA JE OPASAN ZA LEPE ZENE!!!

  • топлистанадреалиста

    13. jun 2015 | 15:02

    Тужитељка је мрак! :-)

  • Radoje

    13. jun 2015 | 15:36

    I ja bih je unapredio !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA