POLICIJA NA TRAGU OTMIČARIMA MALOG STEFANA? Privedena trojica muškaraca nedaleko od Vršca!

Policija je u Margiti, selu udaljenom desetak kilometara od Vršca, privela trojicu muškaraca zbog sumnje da imaju veze sa nestankom dečaka iz Banatske Subotice

  • 51

Dečak Stefan Ilić (12) iz Banatske Subotice kod Bele Crkve nestao je u subotu oko podneva kada su ga nedaleko od kuće presrela trojica muškaraca i sumnja se da je otet! Jake policijske snage kontrolišu putni pravac od Vršca do Pančeva u potrazi za dečakom čiji je nestanak prijavljen, javio je izveštač agencije Beta.

NAJNOVIJI DETALJI OTMICE DEČAKA: Izašao na 15 minuta iz kuće i više se nije vratio!

Kako Blic nezvanično saznaje, policija je u Margiti, selu udaljenom desetak kilometara od Vršca, privela trojicu muškaraca zbog sumnje da imaju veze sa nestankom dečaka iz Banatske Subotice.

Prema nezvaničnim informacijama, oni se ne sumnjiče da su otmičari, ali postoje sumnje da su povezani sa ovim nezapamćenim slučajem u ovom delu Banata.

CELA SRBIJA TRAŽI MALOG STEFANA: Na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne "starke"

BELA CRKVA BLOKIRANA: Policija traga za Stefanom Ilićem (12) kog su otela trojica muškaraca!

Otac radi kao čobanin i u subotu je oko 10:45 časova je došao kući i rekao deci da pripaze ovce. Stefan je sa mlađim bratom otišao da učini ocu i pripazi na životinje na 15 minuta! Međutim, pri povratku kući presreo ih je crni automobilMlađi sin, Uroš, je pobegao, ali su Stefana ubacili u gepek. 

OVO SE DESILO SEKUND PRE NEGO ŠTO JE STEFAN OTET: Stravični detalji otmice o kojoj bruji cela Srbija! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stokoooo

    14. jun 2015 | 08:49

    Narode moj napaceni,lati se motke i brani svoje.Ovo zavladalo neko zlo koje samo narod moze proterati.Brani svoju decu!!!

  • mirko nemirko

    14. jun 2015 | 09:46

    Bukvalno u centru Frankfurta je neka bakica jedva uspela da spasi nekog klinca dok su pokušavali da ga ubace u auto neki otmicari dok je dete cekalo na semaforu! Policija je usla u trag ali ih nije pohvatala i dali su izjavu da sumnjaju da se radi o grupi koja se bavi trgovinom organima! Dnas je nemoguće više opljačkati banku ili uraditi neku pljačku jer je ceo taj sigurnosni sistem vremenom mnogo napredovao. Ali nekog kindnapovati zbog organa i tako uzeti više desetina eura je najlakše. Roditelji,babe,dede ne pitaju u ovim naprednim zemljama koliko košta bubreg za svoju unuku kojoj je šansa da ga regularno dobije skoro nikakava. Ulazimo u neko novo doba gde više ništa nije dobro...ja se nadam da mališan nije zrtva ovako nečega i daj Bože da ga nadju ili da ga vrate zivog i zdravog

  • xena

    14. jun 2015 | 07:11

    Samo da ga nadju sto pre. Nazalost, surova statistika kaze da sto vise vremena prolazi, prognoze su crnje. Celo selo ima desetoro dece, a njegov otac sedmoro. Dusa me boli. Svasta smo preziveli u ovoj nasoj Srbiji, ali da nam otimaju decu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA