AKO VIDITE PRASE DOBRILU, OBAVEZNO SE JAVITE: Vlasnik nudi lepu nagradu! (FOTO)

- Par minuta je bilo napolju, za njim je odmah krenula radnica iz pet šopa, ali Dobrile više nije bilo - rekao je vlasnik Ivan Ristović

  • 16

Kragujevčani, ako negde vidite patuljasto prase Dobrilu, koja se izgubila u naselju Aerodrom, javite vlasnicima koji ga uporno traže! Oni čak nude nagradu od 100 evra!

Vijetnamsko patuljasto prase Dobrila na ovaj vreo dan "zapalilo" je društvene mreže u Kragujevcu. Ono je nestalo u subotu oko podne, u naselju Aerodrom.

- Hitno je, pomozite! Za tačnu informaciju nagrada! Nestala je Dobrila, vijetnamsko patuljasto prase, ljubimac i maskota pet šopa "Šapa" na Aerodromu! Molim vas da javite na broj 064 / 61 36 957 ili 069 / 20 10 418, ako je bilo gde vidite, mole vlasnici trgovine za kućne ljubimce putem društvenih mreža.

Vlasnik praseta ljubimca, Ivan Ristović, objašnjava da je njegov, i ljubimac njegovih mušterija i čitavog naselja, nestalo kada je izašlo ispred trgovine, kao što čini svakog dana.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

- Par minuta je bilo napolju, za njim je odmah krenula radnica iz pet šopa, ali Dobrile više nije bilo. Reč je o vrlo inteligentnoj i umiljatoj životinji. Mnogo smo zabrinuti za nju. Za tačnu informaciju gde se nalazi spremni smo da damo nagradu od 100 evra - rekao je Ivan Ristović.

Dobrila je nestala u Atinskoj ulici, kraj pet šopa, tokom svoje uobičajene šetnje do benzinske pumpe NIS-a, nedaleko od pošte.  Ako je neko Dobrilu ukrao, trebalo bi da zna da se ona na pijaci ne može prodati za više od 30 do 40 evra, dakle, bolje je vratiti vlasnicima.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ddd

    14. jun 2015 | 14:20

    Video sam ga u mesari danas oko 13h

  • Glavni Grad

    14. jun 2015 | 14:31

    To ti se okrece negde u prirodi,i poliva pivom hahaahahah :D

  • Nebojsa Mirkov

    14. jun 2015 | 14:46

    U Sorabiji izgubis prase?! Ako dobijes koji cvarak to ti je…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA