STEFANOVI RODITELJI SASLUŠANI U POLICIJI: Sumnja se da su izmislili otmicu?

Gotovo svi članovi njegove devetočlane porodice - od polusestre Svetlane do najstarijeg brata Ace – do kasno sinoć su davali iskaze u policiji

  • 33

Iznenadan nestanak malog Stefana Ilića, kog svi meštani sela Banatska Subotica poznaju po vedroj naravi, izazvao je šok u selu Banatska Subotica.

OVO SE DESILO SEKUND PRE NEGO ŠTO JE STEFAN OTET: Stravični detalji otmice o kojoj bruji cela Srbija! (VIDEO)

Do kasno sinoć gotovo svi članovi njegove devetočlane porodice davali su iskaze u policiji.

Kako Blic saznaje, majka Gordana i otac Steva zadržani su duže u stanici policije jer njihova svedočenja nisu ubedila pripadnike MUP da se otmica Stefana zaista i dogodila.

NAJNOVIJI DETALJI OTMICE DEČAKA: Izašao na 15 minuta iz kuće i više se nije vratio!

Kao navodni neposredni očevidac nemilog događaja, uz njih je zadržan je i Stefanov mlađi brat Uroš. Meštani kažu da prethodnih dana nisu viđali sumnjive strance, niti pomenuti tamni automobil u kog su otmičari navodno uvukli dečaka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Čula sam dečju ciku ispred kuće i povike: "Bako, nestao je Stefan!". Odmah sam pozvala policiju, to je bilo oko pola jedan u subotu. Strašno, i dalje ne mogu da verujem šta se desilo, evo od danas me već nekoliko puta zvala Stefanova učiteljica da pita da li ima nekih novih informacija. Stefan je divno dete, najvrednije od sve dece. Škola mu nije išla od ruke, ali je sa ocem često išao da čuva ovce – priča za Blic Anđelka Ivanov, komšinica Stefanove porodice.

BELA CRKVA BLOKIRANA: Policija traga za Stefanom Ilićem (12) kog su otela trojica muškaraca!

Ona i ostale komšije kažu da su Gordana i Steva vodili "nomadski" život, išli su iz mesta u mesto i čuvali ovce, zarađujući tako za život. Od sedmoro dece najstariji je Aca (16), sledeća je Božica (14), zatim Stefan, pa Ivana (10), Uroš (9), Ivan (5) i najmlađi Jovan (2), koji je ovih dana trebalo da bude kršten.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ćerka Božica je pre godinu dana pobegla od kuće da bi se udala u selu Lokve i Uroša, a sva deca nalaze se kod Gordanine kume. Policija ne dozvoljava nikome da uđe u kuću i kontaktira sa decom.

Dečak, koji je nestao juče, poslednji put je viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva i na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke".

Nezvanično, policija ispituje najmanje dva scenarija Stefanovog nestanka. S tim u vezi, ekipe žandarmerije od jutros pretražuju tok rečice Karaš koja protiče pored Banatske Subotice. Druga teorija, o kojoj se u pola glasa govori po mestu, podrazumeva umešanost roditelja u nestanak dečaka.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    14. jun 2015 | 18:18

    Gde su svi oni koji su mi pisali da sam luda i da mi je jadan zivot, lupali minuse, kad sam ostavila komentar da mi je prica sumnjiva i da su roditelji umesani????? Samo da ne bude kao sa onom mamom malog Djordja koja je pricala da je otet a on ubijen... od srca zelim da je malom dobro i da je ziv!

  • beduin

    14. jun 2015 | 19:44

    ajde, lakse malo s tim upiranjem prsta. djeteta nema....najvaznije je dijete naci a upirati prstom kasnije.

  • Munze

    14. jun 2015 | 18:08

    Koji morini udali malu sa 13gd blesavi kolko su para dobili znala sam da tu smrdi nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA