OBUCITE SE TOPLIJE I PONESITE KIŠOBRANE: Danas svežije, posle podne KIŠA, PLJUSKOVI i GRMLJAVINE!

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 23. juna, prva tri dana biti promenljivo oblačno i svežije vreme, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima

  • 0

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i svežije vreme, naročito na severu, mestimično sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom i najvišom dnevnom temperaturom od 23 stepena na severu, do 30 stepeni na jugu i jugoistoku.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura vazduha kretaće se od 13 do 20 stepeni, a vetar će biti slab i umeren, severozapadni i zapadni, na istoku povremeno i jak.

I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i svežije vreme, sredinom dana i uveče sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha biće oko 20, a najviša dnevna oko 26 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 23. juna, prva tri dana biti promenljivo oblačno i svežije vreme, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Od subote u većini mesta biće pretežno sunčano, a samo u planinskim predelima, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju se ponegde kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Temperatura vazduha biće oko prosečnih vrednosti za ovo doba godine, a krajem perioda u porastu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA