AJKULA JOJ ODGRIZLA RUKU KAD JE IMALA 13 GODINA: Evo kako sada izgleda i šta je postigla! (FOTO) (VIDEO)

Morski pas ju je napao kad je bila mala, ali ona je bila dovoljno uporna i jaka da se vrati na dasku za surfovanje i nastavi dalje

  • 2
Foto: Profimedia/Face To Face A Foto: Profimedia/Face To Face A

Devojka sa Havaja Betani Hamilton (25) hrabro je nastavila da se bavi surfovanjem i posle napada ajkule. Njoj je morski pas odgrizao ruku kad je imala samo 13 godina. Danas je ona odvažna mlada žena koja je dobila sina sa svojim suprugom Adamom Dirksom.

AJKULA ODGRIZLA RUKE DEČAKU I DEVOJČICI: Stravičan prizor krvoločnog napada šokirao svet! (FOTO) (VIDEO)

Fotografije sa svojim mališanom Tobijasom par je objavio na društvenim mrežama. Oni su se venčali 2013. godine, a ovo je njihova prva beba. Ispod slika su ostavili komentar da se raduju i da se osećaju blagosloveno što će podeliti život sa svojim sinom, koji je dar od Boga. Tokom trudnoće se trudila da manje surfuje i izlaže sebe naporima, ali se ipak nije odvajala od okeana i često je plivala.

Inače, Betani je postala globalna inspiracija kada ju je 2003. godine brutalno napala ajkula, posle čega se ona hrabro vratila na svoju dasku za surf. Čak je i osvojila drugo mesto na svetskom juniorskom prvenstvu.

Tom prilikom je rekla kako nikada nije ni pomišljala da prestane sa surfovanjem. Ipak, bila je malo skeptična hoće li moći to da radi sa jednom rukom, ali čim je izašla iz bolnice znala je da će pokušati opet. Takođe, postojao je i strah od ajkula, koji je morala da pobedi.

Foto: Profimedia/Face To Face A Foto: Profimedia/Face To Face A

- Ponekad zaboravim da imam samo jednu ruku. Mislim da će mi to i sada biti poseban izazov. Moraću nekako da se snađem i prilagodim kako bi se što bolje brinula za Tobijasa - rekla je Betani.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    16. jun 2015 | 14:36

    Prvi put sam cula za nju pre nekoliko godina kada sam odgledala film o njoj. Toliko me je odusevila da sam podatke potrazila na internetu. Velika inspiracija za sve.

  • lazar

    16. jun 2015 | 15:47

    Ne razumem,od grizla joj je ruku a ona opet ide prema njoj!? Nekom je stvarno urezano u glavu da se ifraju zivotom pa sta bude! Cuvaj ti tu i drugu ruku,moj savet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA