Ova peščana plaža je jedna od 10 NAJBOLJIH u EVROPI. Nalazi se na nekoliko sati vožnje od SRBIJE! (VIDEO)

- Ako tražite samoću, onda to ne bi trebalo da bude vaš pravi izbor, ali ako želite odmor na plaži sa malo avanture, mesto kulture i dosta žurki, široka i peščana plaža na predivnoj jadranskoj obali Crne Gore je takvo mesto

  • 17

Jedan od najpopularnijih svetskih turističkih portala i izdavač turističkih vodiča "Lonely planet" uvrstio je plažu Jaz kod Budve u Crnoj Gori među deset najboljih u Evropi u ovoj godini.

NA NEKOLIKO SATI OD SRBIJE: Na ovoj plaži na Jadranu je BESPLATAN seks, a intima je zagarantovana! (VIDEO)

- Ako tražite samoću, onda to ne bi trebalo da bude vaš pravi izbor - ali ako želite odmor na plaži sa malo avanture, mesto kulture i dosta žurki, široka i peščana plaža Jaz na predivnoj jadranskoj obali Crne Gore je takvo mesto - navodi ovaj turistički vodič.

Ovog leta na Jazu će biti održan drugi "Sea dance festival", čije je premijerno izdanje prošle godine dobilo nagradu za najbolji evropski festival srednje veličine.

Zarađujući bonus poene za lokaciju, Jaz je nedaleko od Budve, koju ovaj vodič naziva mini Dubrovnikom sa šarmantnim Starim gradom i tvrđavom koja se tokom leta pretvara u Grad teatar za nastupe na otvorenom.

- Za ljubitelje adrenalina mnogo su zabavnija dnevna putovanja iz Budve - od raftinga u kanjonu Tare do paraglajdinga preko planine Lovćen - piše "Lonely planet".

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    17. jun 2015 | 21:19

    Bila bi jos lepsa kada bi domacini obezbedili za pocetak makar toalete.

  • Miki

    17. jun 2015 | 21:14

    Prelepa je bila devedesetih,nije bilo zive duse,sada nema gde igla da padne. Trsteno je isto bilo divno...

  • xy

    17. jun 2015 | 21:22

    Uh samo kada se setim onih nežubaznih svih od reda od konobara-recepcionara do onih što naplaćuju ležaljke...Daleko vam lepa kuća i vama i vašem moru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA