CRNA JASMINA PRIZNALA DA JE UBILA DEČKA: Na sudu detaljno opisala ubistvo!

- Udario me je stolicom u leđa, zgrabio nož i krenuo na mene, a ja sam mu poturila stolicu. Nož mu je ispao, a ja sam ga podigla i počela da vitlam. Kada sam ga ubola, pozvala sam Hitnu pomoć i otišla - ispričala je ona

  • 0

Jasmina Cvetković (38), poznata kao Cica Ubica, priznala je juče u Višem sudu u Beogradu, da je prošle godine ubila svog dečka Milana Tomovića, ali je rekla da je to uradila u samoodbrani, jer je prvo on nju hteo da ubode nožem, a da ju je prethodno udario stolicom.

KRVAVO: Devojka, nakon svađe, NOŽEM U SRCE izbola dečka!

Nekoliko svedoka je saslušano na suđenju, a među njima je bio i Milanov brat Ivan Tomović, koji je izjavio da se protivio bratovljevoj vezi sa Cvetkovićevom, jer su koristili narkotike, preneo je Alo.

Devojka koja je ubila dečka nožem ide na psihijatrijsko veštačenje

- Otišli smo u stan Vladimira Petrovića i tamo se posvađali. Udario me je stolicom u leđa, zgrabio nož i krenuo na mene, a ja sam mu poturila stolicu. Nož mu je ispao, a ja sam ga podigla i počela da vitlam. Kada sam ga ubola, pozvala sam Hitnu pomoć i otišla - ispričala je ona tokom suđenja.

Foto-ilustracija: Flickr/Eric Tastad Foto-ilustracija: Flickr/Eric Tastad

CRNA JASMINA, FATALNA ŽENA SRPSKIH KRIMOSA: Redom ubija svoje ljubavnike! (FOTO) (VIDEO)

Drugi svedoci su istakli da su se Milan i Jasmina često svađali, a vlasnik stana u kojem se ubistvo dogodilo Vladimir Petrović, rekao je da ga je Milan jednom prilikom istukao, ali da se ne seća kritičnog događaja jer je popio litar i po rakije i nekoliko piva.

Inače, Cvetkovićeva je optužena da je 2014. godine u Ulici Nikole Markovića nožem ubila Tomovića, nakon čega je pobegla. To joj je bio drugi zločin, jer je 2000. godine, dok se prezivala Antonijević, iz pištolja ubila svog verenika Aleksandra Paunovića, zbog čeg aje provela sedam godina u zatvoru.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA