MONSTRUM SE PRAVDA: Ubiću se, nisam kriv za smrt svoje bebe!

- Kada mu je rečeno da je beba preminula, počeo je da urla, negirao je krivicu, bacao se po hodniku i pretio da će se ubiti jer to navodno ne može da izdrži - kaže izvor blizak istrazi

  • 7

Kurteši K. (25) koji je osumnjičen da je pre tri dana u Zemunu nasmrt brutalno pretukao jednogodišnjeg sina D. M na saslušanju u Višem tužilaštvu šokirao se kada čuo da mu je sin preminuo i izjavio da nije u stanju da iznese odbranu.

Saslušan MONSTRUM koji je ubio svoje jednogodišnje dete! Evo kako se BRANIO! (FOTO)

UMISLIO DA DETE NIJE NJEGOVO: Monstrum ubio bebu i tukao trudnu ženu!

Kurtešiju, kome je određen pritvor do 30 dana, negirao je krivicu i rekao da će se ubiti, pišu beogradski mediji. On navodno do juče nije znao da mu je sin preminuo od udaraca koje mu je zadao.

- Kada mu je rečeno da je beba preminula, počeo je da urla, negirao je krivicu, bacao se po hodniku i pretio da će se ubiti jer to navodno ne može da izdrži. Pozlilo mu je, pa je morala da interveniše Hitna pomoć. Zato je naloženo neuropsihijatrijsko veštačenje - rekao je izvor blizak istrazi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

KOMŠIJE U STRAHU OD MONSTRUMA: Niko ne sme ništa da kaže! (FOTO) (VIDEO)

MONSTRUM BIO DROGIRAN DOK JE TUKAO DETE: Stravični detalji ubistva bebe! (VIDEO)

Kurteši je, prema nezvaničnim informacijama, on je svom sinu zadao više od 20 udaraca po glavi i telu.

- Kurteši je sumnjao da je dete njegovo. Često je tukao i svoju nevenčanu suprugu s kojom ima troje dece, a četvrto je na putu. Tog kobnog dana se iznervirao zato što je beba plakala. Udarao ju je besomučno po telu i glavi i naneo joj teške povrede po telu i glavi i naneo joj teške povrede glave i unutrašnjih organa. Nakon krvničkog batinanja vretio je dete u krevetac, a ženi, koja se u međuvremenu vretila, rekao je da se igrao sa sinom i da se igrao sa sinom i da je on pao, pa je zato bio sav modar - kaže izvor.

OTAC PREBIJENE BEBE: Bacao sam je uvis, a onda ispustio na pod!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    20. jun 2015 | 00:45

    Prinudni rad za takve je jedino rešenje ! Čišćenje obala reka,pošumljavanje,krčenje puteva a ne da ih narod još i džaba hrani !

  • Kreka

    20. jun 2015 | 09:22

    Goli otok,,,,,,da tuca kamen,,,i to sa glavom,,,

  • Xyz

    20. jun 2015 | 07:45

    Ubij se monstrume!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA