Čačani ukrali nakit Eve Longorije vredan milion evra!

Banda na čijem je čelu Nikola Belopavlović (24) osumnjičena da je slavnoj glumici ukrala skupocenu ogrlicu vrednu oko milion evra

  • 1

Pripadnici "Čačanskog klana", na čijem je čelu Nikola Belopavlović (24), osumnjičeni su za pljačku bečke zlatare čije je zaštitno lice holivudska glumica Eva Longorija. Oni se terete i za razbojništva u najmanje deset zlatara širom Austrije.

U bandi na čijem je čelu Nikola Belopavlović nalaze se još Mihajlo M. (29), Filip P. (22) i Nemanja V. (23). Njima se na teret stavlja da su maskirani upadali u zlatare u Beču i Salcburgu i krali skupoceni nakit. Dnevni list "Kurir" prenosi da su oni tokom jedne od pljački odneli nakit koji su nosile Longoria i operska diva Elina Garanča.

- Mi sumnjamo da su ova četvorica mladića deo bande Pink Panter i da je "čačanski klan" u januaru u Beču opljačkao zlataru čije je poznata glumica Eva Longorija zaštitno lice. Tad su odneli nakit koji su nosile Longorija i operska diva Elina Garanča. Vrednost tih ogrlica je oko milion evra. Inače, banda je bila vrlo dobro organizovana i vrlo brutalna - rekao je izvor iz austrijske policije za "Kurir".

On je objasnio da je banda identifikovana nakon pljačke zlatare u centru Beča u januaru ove godine.

- U momentu kad je jedan od razbojnika razbio vitrinu pištoljem, on se povredio i ostavio DNK trag. Usledio je mukotrpan posao identifikacije razbojnika, dok smo drugog identifikovali na osnovu video-snimka iz zlatare. Bio je to mukotrpan posao kako za austrijsku policiju tako i za naše kolege u Beogradu - rekao je izvor iz policije.

Plen iz ovih pljački vredan je oko 3,5 miliona evra. Osim zlatara, klan je opljačkao i kuće dva bogata biznismena i nekoliko radnji s firmiranom odećom.

(M. S. / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radomir Kuch

    12. april 2012 | 15:27

    Eto, onaj muceni Karlos crnci da joj kupi te ogrlice i onda dodje neki cacanski lopov i ukrade jadnoj Gebi Solis tako skupocen nakit! Ma to bre sve na dozivotnu, sad ce Bri, Suzan i Linet da joj se podsmevaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA