DRAGAN ĐURIĆ SE UOPŠTE NE KAJE: U zatvoru ne sme sam u šetnju, dane provodi u ćeliji i ne razgovara ni sa kim!

Na sopstveno insistiranje, Dragan Đurić se nalazi sam u ćeliji, ne koristi biblioteku, niko ga ne posećuje, a u šetnju ne ide radi njegove bezbednosti

  • 26

Dragan Đurić, koji je osuđen na 40 godina zbog svirepog ubistva Tijane Jurić, ni nakon izricanja presude nije pokazao nikakve emocije, kao ni promene u svom ponašanju u subotičkom zatvoru gde se trenutno nalazi.

GDE JE TU PRAVDA? Ubio Tijanu, a robijaće u "HOTELU" koji ima ljubavnu sobu?

Po povratku iz suda, Đurić se u zatvoru ponaša potpuno isto kao i pre izricanja presude - ne koristi nijedno pravo koje ima na raspolaganju, piše Blic.

POTRESNA ISPOVEST IGORA JURIĆA: Ne postoji ta pravda, niti kazna koje će mi vratiti Tijanu! (FOTO)

Na lični zahtev se nalazi sam u sobi, cimera nema, ali zbog njegove bezbednosti, on ne ide u šetnju s ostalim zatvorenicima, iako ima prava na to.

MONSTRUM ĆE UMRETI U ZATVORU: Ako ostane živ, mogao bi da izađe tek 2056. (FOTO)

Printskrin: Youtube / SuRTVCity Printskrin: Youtube / SuRTVCity

Takođe, ne koristi ni biblioteku, ne čita ništa niti ikom piše pisma, a već neko vreme ne prima nikog u posetu. Jedina osoba s kojom se viđa je advokat, a majka i sestra su ga posetile samo jednom otkada je u subotičkom zatvoru, i to u oktobru 2014. godine.

Izvor ovog lista ističe da Dragan Đurić ne razgovara ni sa kim, kao i da sa stražarima jedva da progovori po dve tri rečenice u toku dana.

- Očekivali smo da će biti nekih promena nakon što je izrečena kazna od 40 godina, ali je on nastavio identično da se ponaša.

Nakon pravosnažne presude, Dragan Đurić će biti prebačen u neki od čuvenijih zatvora u Srbiji, a nezvanično se pominje da će to biti Nova Padinska Skela, ali to još nije sigurno, jer postoje dve opcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Република Српска

    22. jun 2015 | 18:28

    Смеће и нечовек

  • ДУШАН КРАИШНИК Б..Лука

    22. jun 2015 | 18:26

    Joj kako bi te potrgo,,, gade jedan odvratni , sad bi se prijavio u zatvor da budem uz njega stalno da mu budem noćna mora!!!!

  • Dragi

    22. jun 2015 | 18:27

    Smrad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA