TRAGEDIJA NA SMEDEREVCU: Jedna osoba poginula, više povređeno u sudaru GSP autobusa i automobila! (FOTO)

Nesreća se dogodila na skretanju za Zaklopaču. Prema prvim informacijama poginula je žena koja je bila suvozač automobila

  • 1

Jedna osoba je poginula, a više povređeno kada su se sudarili autobus GSP-a na liniji 302 i putničko vozilo marke "fiat panda" na Smederevskom putu. Autotomobil je vozio Stanislav S. (76).

Nesreća se dogodila na skretanju za Zaklopaču. Žena je poginula na licu mesta dok je čovek bez svesti s povredama ekstremiteta i grudnog koša, prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

U autobusu je povređena i devojčica od oko 17 godina.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Po izjavi vozača autobusa putničko vozilo koje je išlo ka Beogradu prešlo je u suprotan smer i udarilo u naš autobus. Nemamo informacija o tome da li je neko u autobusu povređen - kažu u GSP-u.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Na terenu su i dve vatrogasno-spasilačke ekipe. 

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Uviđaj je u toku.

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svedo!

    24. jun 2015 | 00:01

    Postavite zid izmedju saobraćajnih traka kao što rade skandinavci. Nema preticanaj po suprotnoj kolovoznoj traci. Proširite puteve i svako ko obilazi moze to da učini tek kada se vozilo ispred pomeri u desno, inače cvrc gevezen zajn. Nema preticanaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA