VOZAČU AUTOBUSA SMRTI SMRSKANE NOGE: Vatrogasci ga izvlačili sat vremena iz vozila!

- Zoran i ja smo se menjali na četiri sata vožnje. U trenutku nesreće on je vozio neka tri sata i planirao sam ubrzo da ustanem, da ga odmenim - kaže Dušan Bukmirović, drugi vozač koji je u nesreći zadobio lakše povrede

  • 5

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 04. 10 časova u Bubanj potoku kada se prevrnuo autobus jedna osoba je poginula, a 61 povređena. Vozač autobusa, Zoran Stojković, operisan je i nalazi se u Urgentnom centru.

Juče je operisan i u teškom je stanju. Kako pričaju putnici, njemu su u nesreći smrskane noge i vatrogasci su preko sat vremena obijali autobus kako bi ga izvukli, piše "Blic".

DRŽAVO, HOĆEŠ LI SAD REAGOVATI? Protiv agencije čiji se autobus prevrnuo već podnošene prijave! (VIDEO)

- Zoran i ja smo se menjali na četiri sata vožnje. U trenutku nesreće on je vozio neka tri sata i planirao sam ubrzo da ustanem, da ga odmenim - kaže Dušan Bukmirović, drugi vozač koji je u nesreći zadobio lakše povrede.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Šta se njegovom kolegi desilo pa je sleteo s puta - ne zna.

BIVŠI MUŽ POGINULE U AUTOBUSU SMRTI: Vrištao i mislio da ga lažu kada je čuo za tragediju!

Printskrin: YouTube / Kurir Printskrin: YouTube / Kurir

- Spavao sam u bunkeru za odmor kada su koferi počeli da padaju na mene.

MAMA GDE SI? DOVEDITE MI JE! Lana (8) neumorno dozivala majku koja je POGINULA u autobusu smrti!

Vozač Stojković je operisan u Urgentnom centru i danas bi, ukoliko bude sposoban, trebalo da da izjavu istražnim organima, prenosi "Blic".

NOVI DETALJI KRVAVE TRAGEDIJE: Umor vozača autobusa glavni razlog nesreće kod Bubanj Potoka?! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Gotovo svi putnici iz autobusa koji prevrnuo kod Bubanj potoka su lakše ili teže povređeni, a jedna osoba je izgubila život.

Dragana Pupić Poljanski (35) iz Bačke Palanke poginula je u jezivoj saobraćajnoj nesreći. Dragana se sa osmogodišnjom ćerkom i majkom vraćala sa letovanja iz Grčke.

Nesreća se dogodila juče ujutru oko 04.10 časova. Prema prvim informacijama, autobus je naleteo na zaštitnu ogradu i sleteo sa puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daca nis ekspres

    23. jun 2015 | 22:21

    znam vozaca licno , radio je do pre mesec ipo u nis ekspres, i nislija je , bio je jedan od najboljix vozaca , samo to mogu da vam kazem.!!! ni sam ne verujem da mu se to desilo

  • Vesna

    24. jun 2015 | 12:39

    Nije kriv vozac nego agencija koja im ne obezbedjuje adekvatan odmor kad stignu na more nego nazad i spavaj ko kofer ispod sedista. Sramota za agenciju jer je jedna osoba mrtva a vozac ce ostati invalid bez hleba.

  • jelena

    24. jun 2015 | 07:34

    Ne nije on kriv nego drzava koja je citav hostapleraj dozvolila i svi mi koji ne reagujemo dok se tragedija ne dogodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA