ODSEKLI GLAVU SVOM RATNIKU: I to jer je HIV-om zarazio robinju i vojnike koji su je silovali!

Neimenovani džihadista indonežanskog porekla izazvao je paniku među borcima ISIS-a koji se nalaze u gradu Šadadi na jugu provincije Hasaka

  • 5

Borci Islamske države u Siriji brutalno su pogubili džihadistu koji je imao HIV, nakon što je on optužen da je ovu bolest namerno proširio na barem jednog teroristu, donirajući krv.

NAPADAJTE HRIŠĆANE TOKOM RAMAZANA: ISIS poziva na pokolj "nevernika"!

Neimenovani džihadista indonežanskog porekla izazvao je paniku među borcima ISIS-a koji se nalaze u gradu Šadadi, na jugu provincije Hasaka, nakon što je otkriveno da je on zaražen HIV-om.

Testovi su pokazali da su egipatski džihadista koji je primio zaraženu krv, 15-godišnja seksualna robinja, kao i još dvojica džihadista koji su silovali istu devojku zaraženi HIV-om.

Slučaj je otkriven nakon što su 30-godišnji Egipćanin i 15-godišnja robinja bolovali od "misteriozne bolesti".

Egipćanin je shvatio da se zarazio nakon što je primio krv od Indoženina, a dodatna istraga otkrila je da je on znao da je zaražen HIV-om pre nego što se pridružio ISIS-u u septembru prošle godine.

S obzirom na to da su maloletnu seksualnu robinju silovali još neki džihadisti, među kojima i jedan od komandira, pretpostavlja se da je broj zaraženih HIV-om veći. 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA