IZVUKLA SAM MOJU UNUKU LANU IZ RUKU MRTVE ĆERKE: Jeziva ispovest majke nastradale Dragane u AUTOBUSU SMRTI!

- Dragana, ljubavi moja rođena, sunce moje drago. Čekaj me, sine, ja ću doći. Molim vas samo malo, da je vidim poslednji put. Bože čuvaj je - rekla je na sahrani svoje ćerke Dušanka

  • 3

Dragana Pupić Poljanski koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se prevrnuo autobus turističke agencije “Bacino turs” sahranjena je na groblju u Bačkoj Planci. Njena majka koja je teško povređena u ovoj nesreći došla je u kolicima na grob svoje ćerke, a njena ispovest nateraće vam suze na oči!

- Dragana, ljubavi moja rođena, sunce moje drago. Čekaj me, sine, ja ću doći. Molim vas samo malo, da je vidim poslednji put. Bože čuvaj je - rekla je na sahrani svoje ćerke Dušanka.

ISPRAĆENA UZ PESMU "MOŽDA SPAVA": Sahranjena žena koja je poginula u autobusu smrti!

Foto: Facebook/Dragana Pupić-Poljanski Foto: Facebook/Dragana Pupić-Poljanski

- U mraku sam čula Lanu kako plače i zapomaže: "Bako mama". Bila sam zatrpana stvarima i okovana smrskanim delovima autobusa. Dozivala sam Draganu da mi pomogne, ali se ona nije pomerala. Nisam u tom trenutku znala da mi je ćerka mrtva. Nekako sam uhvatila Lanu za ruku, ali sam je ispustila. Imala sam osećaj kao da je pala u neku provaliju. Počela sam da vrištim - priseća se ona stravične nesreće kod Bubanj potoka.

STRAVIČNE FOTKE: Evo kako sada izgleda autobus smrti! (FOTO) (VIDEO)

- Pitala me je Dragana da li bih se ljutila da malo odspava. Rekla sam joj: "Slobodno mila". Naslonila je glavu na prozor, noge skupila, a kolena stavila na moje krilo. Pokrila sam je ćebetom - priča Dušanka poslednji razgovor sa svojom ćerkom.

Dragana Pupic Poljanski

POGINULA U SNU DOK JOJ JE ĆERKA SPAVALA U KRILU: Tragična sudbina žene koja je nastradala u autobusu smrti! (VIDEO)

Dušanka kaže da nijednog trenutka nije pomislila da joj je ćerka mrtva.

- NIsam mogla dobro ni da je vidim. Ni sad ne znam gde joj je bila glava. Vukla sam je za noge i vikala: "Dragana! Dragana!" Nikakvog odgovora nije bilo. Na nju je pao metalni stočić, počela sam da ga guram, gurnula sam ruku ispodtoga, pipala je i onda sam napipala lokvu krvi ...

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    25. jun 2015 | 09:46

    Strasno, sva sam se najezila dok citam. Ja imam dve cerke i sina, i dva unuka. Ne dao Bog nikome ovako sto. Neka joj je laka zemlja.

  • Caoo

    25. jun 2015 | 20:56

    Velika tragedija. Pocivaj u miru!

  • Mirko

    25. jun 2015 | 10:14

    Pa ti spavaj u autobusu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA