U TUNISU STOTINE SRPSKIH TURISTA: Dve grupe na sigurnom, krenuli su ka Srbiji!

- Prema informacijama koje sam dobio od naših turističkih agencija, u hotelu koji je napadnut nisu odseli turisti iz Srbije - rekao je ambasador Srbije u Tunisu, Nikola Lukić

  • 11

Za sada nema zvaničnih podataka o tome da su i državljani Srbije među žrtvama današnjeg terorističkog napada u turističkom kompleksu u gradu Sus u Tunisu, gde je poginulo najmanje 27 osoba, rekao je ambasador Srbije u toj zemlji Nikola Lukić.

STRAVIČNI DETALJI NAPADA U TUNISU: Turisti se kupali u moru kada su ih napadači izrešetali!

- Na osnovu informacija kojima raspolažemo nemamo podataka da je među stradalima bilo naših državljana. Naših državljana ima na letovanju na tom prostoru, ali nemamo konkretne podatke da je bilo stradalih među njima - rekao je Nikola Lukić.

JEZIVE FOTOGRAFIJE MASAKRA TURISTA NA PLAŽI U TUNISU: Krv pljuštala na sve strane! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Aleksandar Seničić, direktor JUTE kaže za “Blic” da je u Tunisu u ovom trenutku nekoliko stotina naših građana. Od toga, verovatno je polovina u Susu, a ostali u Hamametu.

ZAŠTO ĆUTITE? Svi kriju koliko Srba ima u Tunisu!

Prema prvim informacijama napad je izveden na plaži u blizini hotela Imperal Marhaba, odakle su se čuli pucnji i jedna jaka eksplozija.

TERORISTIČKI NAPAD U TUNISU NA PLAŽI: Ubijeno 30 turista, ne zna se da li ima Srba!

- Prema informacijama koje sam dobio od naših turističkih agencija, u tom hotelu nisu odseli turisti iz Srbije - rekao je Lukić.

OVO JE TERORISTA KOJI JE MASAKRIRAO TURISTE NA PLAŽI: Ubijen sa puškom u rukama!

Međutim, u zoni između Susa i Hamameta boravi nekoliko stotina turista iz Srbije.

KRVAVI VIDEO TERORISTIČKOG NAPADA U TUNISU: Jauci, vrisak i krv na plaži (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Danas bi u Tunis trebalo da stignu još dve grupe turista iz Srbije. Dve grupe srpskih turista kojima se danas završavalo letovanje na sigurnom su i uputili su se ka Srbiji. Jedna grupa je već na aerodromu, a očekuje se da stigne i druga. 

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuro

    26. jun 2015 | 16:35

    A sta su pa trazili tamo ? Tatka ? Sad bi ih ostavio tamo !!! Svi znaju da su Tunis i Egipat zone visokog rizika a bagra zapucala tamo a onda kukaju i jos trosak drzave da ih vrati nazad !!! Trebali su i u Libiju malo da skoknu .

  • MlinarChe

    26. jun 2015 | 17:19

    Tunis je najnirmalnija drzava koja se bori protiv islamskog terorizma isto kao sto se i mi borimo protiv siptarskog terorizma. Nadam se da ce po kratkom postupku resiti problem sa poremecenim ISIS-ovcima.

  • Никола

    26. jun 2015 | 16:32

    сад и акције спашавања, мислим да је стварно много ићи до туниса на летовање, грчка је ок

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA