POČELA JE PUCNJAVA, VIDEO SAM MRTVO TELO: Jeziva ispovest malog Vukašina koji je preživeo masakr u Tunisu! (FOTO) (VIDEO)

- Krenuo sam u vodu, kada sam video teroriste kako silaze sa glisera. Odjednom je počela pucnjava i ja sam video mrtvo telo - kaže mali Vukašin koji je bio očevidac masakra

  • 8

Večeras su redovnim letom iz Tunisa na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" sleteli srpski državljani koji su letovali u gradu Susu gde se dogodio teroristički napad na hotelskoj plaži.

Na licu mesta krvavog masakra našao se i jedan dečak, koji je bio na letovanju sa babom i dedom.

ONI LETE U KRVAVI TUNIS: Evo šta kažu putnici na beogradskom aerodromu dok kreću u ovu zemlju posle masakra! (FOTO) (VIDEO)

Njima je danas bio poslednji dan boravka u ovom letovalištu i otišli su na plažu da se okupaju. Nedeljko K. koji je bio na odmoru sa suprugom i unukom kaže da se njegov unuk našao u središtu pucnjave, ali je na svu sreću ostao nepovređen.

Vukašin i sam potvrđuje da je bio svedok krvavog pira.

Foto: Youtube/Telegraf.rs TV Foto: Youtube/Telegraf.rs TV

HRVATI U KRVAVOM GROTLU U TUNISU: Čak 19 njih se nalazi u gradu smrti!

- Krenuo sam u vodu, kada sam video teroriste kako silaze sa glisera. Odjednom je počela pucnjava i ja sam video mrtvo telo - kaže ovaj dečak koji nije ni svestan šta je sve danas preživeo.

Njegov deda Nedeljko K. dodaje da je odjednom nastala panika i svi su počeli da beže.

NEMA POGINULIH NI POVREĐENIH SRBA U TUNISU: Ambasada potvrdila da su naši državljani dobro

- Kada je došlo do pucnjave, uspaničeno sam krenuo da tražim unuka po plaži i čim sam ga našao u gužvi otišli smo u hotel gde su nas zaključali dok se sve nije smirilo - kaže Nedeljko K. za Telegraf.

DRAMA SRPSKIH TURISTA USRED KRVOPROLIĆA U TUNISU: Čuli smo rafale, pa povike "teroristi", SVI SU POČELI DA BEŽE!

On ističe da im je ovo drugi put da letuju u Tunisu, ali da će posle ovoga razmisliti da li će se uputiti ponovo u ovu afričku zemlju.

Dečaka koji je danas preživeo pravo dramu, na aerodromu "Nikola Tesla" sačekala je majka, kojoj je, čim ju je ugledao, otrčao u zagrljaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA