VELIKA TURISTIČKA PREVARA: Da li ste i vi bili žrtva ove agencije?

Policija poziva oštećene građane da se jave PU za grad Beograd na tel: 011/279 76 29

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I.F. (1984) iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara i oštetila građane u, do sada utvrđenom, iznosu od 1.501.261 dinar.

Sumnja se da je I.F. kao odgovorno lice Turističke agencije "Tomas kompani" iz Beograda, dovela u zabludu veći broj građana koji su sa agencijom zaključili ugovore o turističkim aranžmanima, a koji im nisu bili omogućeni.

DA LI SU I VAS PREVARILI? Pala banda Rumuna koja je pljačkala Srbe!

Osumnjičena se tereti da je, u periodu od 19. novembra 2014. do 29. maja 2015. godine, preuzimala novac u gotovini, putem računa ili čekova građana, a oštećene držala u zabludi da će ispuniti svoj deo ugovora. Ona je angažovala veći broj za sada nepoznatih službenika koji su zaključivali turističke aranžmane i izdavali priznanice i vaučere.

Osumnjičenoj I.F. je određeno zadržavanje do 48 časova po čijem isteku će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Pozivamo ošteđene građane da se jave PU za grad Beograd, Upravi kriminalističke policije, Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminaliteta, na tel: 011/279 76 29.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA