MALA UNA (4) OSTALA SAMA: Posle oca i sestre, preminula joj i MAJKA!

Povredama zadobijenim u teškom sudaru podlegla je danas i Vladimirova supruga Jelena. Njihova ćerkica Una (4) je jedina preživela nesreću

  • 21

Jelena Imbra (36) koja je povređena u stravičnom udesu kod Bavaništa koji se dogodio u petak, 26. juna, preminula je u Urgentnom centru u Beogradu. U istoj nesreći poginuli na licu mesta su poginuli Vladimir Imbra i njihova mlađa ćerka Lana (sedam meseci).

MALOJ UNI JOŠ NISU REKLI DA JE OSTALA BEZ OCA I SESTRE: Detalji jezive nesreće o kojoj priča cela Srbija!

Nesreća se dogodila kada je kamion prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario reno u kome se nalazila porodica Imbra.

Povredama zadobijenim u teškom sudaru podlegla je danas i Vladimirova supruga Jelena. Njihova ćerkica Una (4) je jedina preživela nesreću.

TETO, BILA SAM U KOLIMA SA MAMOM, TATOM I SEKOM: Jeziva priča posle strašnog udesa kod Bavaništa

Porodica Imbra je rodom iz Bele Crkve, ali su živeli u Beogradu od 1998. godine. Jelena je radila u banci, a sa Vladimirom je u vezi još iz gimnazijskih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Podgorica

    1. jul 2015 | 00:00

    Ako nema ko da brine o djevojčici, onda vas molim da me spojie. Ako treba i usvojicu je, prizicu joj svu ljubav i imace bezbrižno djetinjstvo. Mnogo mi je zao, saučešće familij, prijateljima...

  • Suza

    30. jun 2015 | 18:35

    E tuge. Do juce sreca, smeh, draga lica, od danas je sama. U delicu sekunde ostala je bez porodice. Neka im je laka zemlja. Saucesce devojcici i porodicama nastradalih.

  • Ivana

    30. jun 2015 | 18:26

    Gospode Boze....koja tuga...unistene dve porodice...i treca ostala sa jednim malim clanom...malom Unom.....Nek je Bog podari snaku i srecno detinjstvo....Boze Pomozi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA