SKANDAL U EU: Pijani predsednik EK šamarao i ljubio u čela lidere EU! (VIDEO)

Junker je poznat kao okoreli pušač i ljubitelj konjaka, a na nedavnom samitu je premijera Mađarske Viktora Orbana pozdravio rečima: "Zdravo, diktatore!"

  • 18

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker je na nedavno održanom samitu "Istočno partnerstvo" u Letoniji napravio skandal jer je očito bio pijan!

RETKO SU BILI TREZNI: Ovih 10 alkoholičara ostavilo je najveći trag u istoriji! (VIDEO)

On je evropske lidere dočekivao na krajnje neprimeren način, šamarao ih je, ljubio u čelo i upoređivao je boju svoje kravate sa njihovim.

Junker je poznat kao okoreli pušač i ljubitelj konjaka, a na tom samitu je premijera Mađarske Viktora Orbana pozdravio rečima: "Zdravo, diktatore!"

Orbanov portparol je kasnije rekao da se Junker Orbanu često šaljivo obraća rečima "Zdravo, veliki vojvodo!" jer je Junkerov Luksemburg Veliko Vojvodstvo, a obzirom na kritike i status koji Orban danas ima u Evropskoj uniji, Junkerova šala je izazvala pažnju medija i različite komentare.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika Srpska

    1. jul 2015 | 11:47

    Ja uvujek kažem da je to smeće od ljudi ,sotonine sluge , homoseksualci , sektaši koje treba istrijebiti odnosno dati ih ID neka ih osude obi imaju lijepih metoda za ovo zlo

  • Mr. Bob

    1. jul 2015 | 12:35

    hahahahhahahahah svinja pijana !!!!

  • expert

    1. jul 2015 | 11:31

    Super je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA