JA SAM NAJLEPŠI MUŠKARAC U SRBIJI: Evo i dokaza! (FOTO) (VIDEO)

Tridesetogodišnji Beranin koji živi u Beogradu kaže da se manekenstvom bavi samo oko godinu dana, a proteklih dana se vratio sa svetskog takmičenja na kome je osvojio treće mesto

  • 15

Radule Vučetić je mister Srbije koji je osvojio treće mesto na svetskom izboru za mistera koji se održao u Bugarskoj u Plovdivu od 22. do 28. juna ove godine. Dakle ima i zvaničnu potvrdu da je ono što i sam tvrdi: Najlepši muškarac u Srbiji!

Ovaj na prvi pogled skromni momak i dalje, kaže, polako sabira utiske nakon povratka iz Bugarske i osvojenog trećeg mesta sa ovog takmičenja.

Vučetić je na takmičenje otišao, jer je na osnovu svojih dosadašnjih rezultata proglašen za mistera Srbije.

Tridesetogodšnji Beranin koji živi u Beogradu kaže da se manekenstvom bavi samo oko godinu dana.

On je učestvovao u konkurenciji 25 kandidata i osvojio zapaženo treće mesto. Borba za titulu mistera trajala je tri dana i kandidati su morali da pokažu određene kvalitete i sposobnosti.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Prvo veče smo defilovali kroz grad u nošnjama i sa zastavama, drugo veče se birao mister bikinija i talent šou kada su takmičari imali prilike da pokažu svoju umeća, psa su mnogi pevali i imitirali. Treće i ujedno finalno veče podrazumevalo je da izlazimo na binu u nošnjama, bikiniju i tada je proglašen mister i njegova dva pratioca - kaže Vučetić.

Sa ovog takmičenja poneo je tri prestižne nagrade: najbolje biznis lice, najlepši par sa mis Kosova, kao i najlepše fitnes telo, a i na talent šouu je pokazao zapažene rezultate.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Gostujući u našij redakciji, Radule Vučetić kaže da u senci ovog svetskog izbora za mistera stoji niz nepravilnosti i kaže da planira da presavije tabak.

- Ja sam osvojio najveći broj lenti i bio sam glavni favorit. Međutim, druge večeri takmičenja su se odjednom promenile sudije i ja sm upozoren da se radi nešto što se kosi sa propisima. U trećoj, a ujedno i poslednjoj finalnoj večeri proglašavaju predstavnika Crne Gore, koji je inače moj dobar drug, za pobedinka iako nije imao nijednu osvojenu nagradu - kaže Vučetić i dodaje:

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Sada ću da tužim odgovorne i da se utvrdi ko je napravio propust zbog kojeg smo svi ostali bez nagrade.

On dodaje da je i sponzor koji je dodeljivao novčane nagrade odustao od sponzorstva i trojica prvoplasiranih, među kojima se i on našao su ostali bez nagrade, jer kako kaže, sponzor nije bio zadovoljan prvoplasiranim takmičarima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naš sagovornik kaže da je u svetu mode od skoro, poslednjih godinu dana i da se tu obreo sasvim slučajno.

- Bavio sam se bodi bildingom i sasvim slučajno sam se obreo u manekenstvu. Oduvek me je privlačilo da se fotografišem i da izgledam lepo. Te navike nosim još iz srednje škole - kaže Vučetić.

On je inače po zanimanju policijski oficir sa završnom Kriminalističkom akademijom, a pored mode bavi se i fitnesom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Radule Vučetić kaže da je kod nas veoma slabo plaćen ovaj posao, ali da se u inostranstvu i te kako isplati biti maneken.

- Ja sam potpisao ugovor sa jednom modnom kućom u Londonu. Priroda posla je takva da se dosta putuje, a meni to ne predstavlja problem - kaže naš sagovornik.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pored svih lepih strana ovog pomalo neobičnog zanimanja za muškarca, a posebno za jednog Crnogorca, naš gost kaže da je mana ovog zanimanja to što je jako teško uklopiti privatan život sa poslom i ističe da devojkama često smetaju stalna odsustva i provokativne fotografije.

On nam kroz osmeh kaže da je u njegovom rodnom gradu sigurno bilo negativnih komentara zbog odabira zanimanja, ali da do njega takvi komentari nisu dolazili, kao i da ga to ne dotiče, jer mu je najvažnije što ima podršku svojih najbližih.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vučetić kaže da se čitav život bavi sportom i da mu zdrav način života i vežbanje ne predstavljaju nikakav problem, pogotovo što zna da ovaj posao zahteva lep izgled.

Želja našeg sagovornika je da se muško manekenstvo popularizuje u Srbiji, a bilo bi dobro da se organizuju i izbori za mistera Srbije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Za kraj je odlučio da pred kamerama radi sklekove, pa pogledajte kako je to izgledalo:

(Jovanka Tetiković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    7. jul 2015 | 20:31

    On je osvojio trece mesto na svetu,ali dzaba,ovi sto komentarisu se u "sve mesaju",pa po njima on i "nije neki..." Svaka cast mladicu,zelim ti da uspes negde u svetu.

  • Hello

    7. jul 2015 | 20:04

    A vala i nijesi neki ljepotan

  • D

    7. jul 2015 | 20:24

    Posle mene matori :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA