OLIVER DULIĆ VIŠE NEMA NIJEDNU SLIKU SVOJE ĆERKE: Lopovi bivšem ministru ukrali sve što su našli u njegovim kolima!

- Nije mi žao ni dokumenata niti novca, žao mi je zbog slika ćerke koje sam sakupljao u laptopu maltene otkako se rodila - kaže opljačkani Dulić

  • 6

Oliveru Duliću, nekadašnjem ministru za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja, nepoznati lopovi obili su automobil „škoda superb“ kojim je dovezao ćerkicu u vrtić i iz vozila su mu odneli laptop, novčanik i dokumenta.

Dulić odbacio tvrdnje o krivičnim delima u ministarstvu (FOTO)

Pljačka se dogodila 29. juna oko 8 sati ispred vrtića koji pohađa Dulićeva trogodišnja ćerka Mia.

- Razbojnik je iskoristio trenutak kada je Dulić sa ćerkom ušao u vrtić. Odmah je razbio suvozačevo staklo i sa sedišta uzeo torbu. U tašni je bio laptop, dokumenta, novčanik sa izvesnom svotom novca, nekoliko USB-ova... - kaže izvor blizak istrazi.

On dodaje da nije ništa čudno što je Duliću obijen automobil ispred vrtića, jer lopovi tu i najčešće pljačkaju vozila, koristeći odlazak roditelja do predškolskih objekata.

Oliver Dulić za „Alo!“ je potvrdio da mu je opljačkan automobil i da mu je veoma žao što mu je ukraden kompjuter, budući da se u njemu nalaze slike njegove ćerke, gotovo od njenog rođenja.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

- Bio sam iznenađen kada sam video da mi je automobil opljačkan ispred vrtića. Nije mi žao ni dokumenata niti novca, žao mi je zbog slika ćerke koje sam sakupljao u laptopu maltene otkako se rodila. Još gore mi je što te slike nigde nisam iskopirao i sačuvao - izjavio je Dulić.

Na pitanje da li je eventualno u kompjuteru imao neka dokumenta koja su mu potrebna za njegovu odbranu u Specijalnom sudu, pred kojim je optužen za malverzacije prilikom izdavanja dozvola za rad preduzeću „Nuba invest“, Dulić je odgovorio negativno.

- Nema zaista nikakvih dokumenata. U kompjuteru su mi važne samo fotografije - rekao je bivši ministar za „Alo!“.

 Tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Olivera Dulića!

(Telegraf.rs/Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigFoot

    1. jul 2015 | 23:13

    Na sedištu se ne drži torba, novčanik i slični magneti za lopove.

  • ana

    2. jul 2015 | 00:42

    sta reci o onom koji to ne ocekuje pa sve drzi tamo gde nije sigurno. Ne zna ono sto zna svaki skolarac.

  • terminus

    2. jul 2015 | 05:21

    Jesi li ti ministre čuo za drop box ili slične programe za čuvanje slika i dokumenata, imate laptopove od par hiljada eura i smart telefone od po par stotina eura a nestanu ti slike....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA