TROPSKI DANI STIŽU U SRBIJU! Umiraćemo na 50 STEPENI! Evo kada će biti najveći PAKAO

Paklene vrućine od danas kreću i u Srbiji, a prema procenama stručnjaka najstrašniji toplotni udar treba očekivati u zapadnoj Evropi gde će temperatura prelaziti 40 stepeni

  • 28

Paklene vrućine od danas kreću i u Srbiji, a prema procenama stručnjaka najstrašniji toplotni udar treba očekivati u zapadnoj Evropi gde će temperatura prelaziti 40 stepeni, dok će kod nas biti 36 u hladu!

Meteorolog Đorđe Đurić kaže za "Alo!" da se od danas u Srbiji očekuje porast temperature i da će ona svakim narednim danom nastaviti da raste.

TRAŽILI STE TOPLO VREME, E PA STIŽU VRUĆINE: Danas do 32 stepena, a evo kada će biti i 35!

- Tropski talas i temperature do 36 stepeni treba očekivati za vikend, a od ponedeljka i tokom sledeće nedelje nastaviće da se ređaju tropski dani. Vrlo malal verovatnoća je da će živa u termometru dostići 40 stepeni, a vreli talas završiće se u četvrtak kada su moguće kiše i pljuskovi - kaže on.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Prema njegovim rečima temperature se mere na dva metra visine u hladu, kao i da kada je prognozirano 36 stepeni tada na asfaltu može da bude 50 stepeni!

Lekari savetuju oprez prilikom velikih vrućina, jer tropski dani mogu biti i smrtonosni. I savetuju da izbegavamo najvreliji period dana i obavezno nošenje flašice s vodom i zaštite od sunca.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GIner

    2. jul 2015 | 16:28

    Srbiji nisu potrebne tropske temperature da bi umro! Coveku sa lepom platom ne smeta ni + 50 ni - 50 .. al smu smeta kad nema za ventilator, klimu, led, suncobran, ili kratke gace... da ne pricam sto nema za more, ma za jezero, za neki sendvic ili slicno.. ma nema.. e onda umre na + 50.. jer mu je to lepse i laske :D

  • Boban

    2. jul 2015 | 10:12

    Sramota i bruka. Kako nije stid da pišete takve naslove. Samo da bi se nesto počitalo. Umiraćemo na 50 stepeni a prođe jun mesec temperatura jedva prošla 20 stepeni. Najave za najhladnije i najduže zime ono ništa ... i mali miiion drugih naslova. Daj ljudi budite realni i ne preuveličavajte. Ako imate lepo i pametno nesto pišite, Ako ne čemu sve to. Pozdrav

  • Nana

    2. jul 2015 | 09:32

    Ajmo malo smanjite doživljaj, ne širite paniku ovom depresivnom stanovništvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA