POSUDIO MU PARE, A ON GA UBIO S PET METAKA: I evo koliku je kaznu dobio!

Sud je utvrdio da se Ivanović, 9. juna 2014. u jednom restoranu u Čačku sastao s više osoba radi rešavanja finansijskih problema u svojoj firmi "AS taksi", među kojima je bio i Marjanović koga je potom ubio

  • 16

Viši sud u Čačku osudio je vlasnika čačanskog "As taksija" Željka Ivanovića (43) iz prigradskog naselja Parmenac na zatvorsku kaznu od devet godina zatvora zbog prošlogodišnjeg ubistva sugrađanina Aleksandra Marjanovića.

Sud je utvrdio da se Ivanović, 9. juna 2014. godine u jednom restoranu u Čačku sastao s više osoba radi rešavanja finansijskih problema u svojoj firmi "AS taksi", među kojima je bio i Marjanović koga je potom ubio.

HAOS U ČAČKU: Brat Legijinog kuma ubio zelenaša koji je došao da ga reketira?

Ivanović koji je u jednom džepu imao pištolj, a u drugom ručnu bombu, zatražio je da se naglas pročita njegovo pismo o tome kako je pozajmljivao novac od Marjanovića uz kamatu.

Kada se Marjanović na to nasmejao, Ivanović je izvadio pištolj iz džepa i ispalio pet metaka u njega.

Ivanović je potom uperio pištolj u sebe i izvadio ručnu bombu, preteći da će se ubiti, ali ga je brat razoružao, te je potom uhapšen.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radnik

    2. jul 2015 | 17:20

    Svako nesto zalozi kad uzima pare pod kamatu , tako da to sto se zalozi ja bi pre prodao i ostao siromasan i cistog obraza ! Umesto sto mnogi misle da mogu pod astronomskim kamatama da zarade nesto i da vrate pozajmljeno , ne poznajem nikog ko je to uspeo .

  • Svakodnevni Srbin

    2. jul 2015 | 23:26

    Ne uzimaj ni od koga pare na zajam,a pozajmi toliko koliko možeš da oprostiš. Tako je meni govorio otac, a ja ga baš i nisam slušao. Dobro je da ne dugujem nikom ni dinara(evra,funte, švajcarca),a kako stvari stoje,izgleda da mogu da oprostim par hiljada evra. I život ide dalje...

  • Bivsi Debeli

    2. jul 2015 | 14:03

    Kada je neki od kamatasa osudjen?Veliki broj ljudi su zavili u crno, uzeli im svu imovinu.Obogatili se na tudjoj nevolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA