NOVA BANDA HARA SRBIJOM: Nećete verovati šta otimaju od sirotih ljudi!

Krađa je uznemirila meštane koji sada najviše razmišljaju kako da sačuvaju ono što im je preostalo

  • 9

Za tri dana lopovi su opustošili stado ovaca Borivoja Antonijevića (63) iz rudničkog sela Varnice, kome su iz obora ukrali devet rasnih jaganjaca spremljenih za dalju reprodukciju.

NIŠ: Lopovi ukrali 11 jaganjaca i dve ovce

Kako je danas u policiji u Gornjem Milanovcu saopšteno, krađe su se dogodile u toku noći i u njima je učestvovalo više osoba, prenose beogradski mediji.

Ovaj stočar ima zapat ovaca rase "virtemberg" i selektovao je jagnjad za povećanje stada jer poseduje sve uslove za razvoj ovčarstva.

On je izjavio da su lopovi pre četiri noći odneli četiri jagnjeta, a prošle još pet težine do 50 kilograma, čime je pričinjena šteta od skoro 1.000 evra.

Foto: Twitter/herdyshepherd1 Foto: Twitter/herdyshepherd1

MASAKR CELOG STADA: U udesu stradalo više od 300 ovaca!

"Sve se događalo oko tri sata, jer posle prve krađe sam dežurao i tada otišao da spavam, ali su me probudile ovce koje su tražile jagnjad i odmah mi je bilo jasno šta se dogodilo", kazao je Antonijević.

Kuća ovog stočara nalazi se pored samog puta Rudnik - Belanovica, a ukradena jagnjad će najverovatnije završiti na klanici jer imaju idealnu težinu.

Predsednik Mesne zajednice Varnice Dragovan Vidojević rekao je da je ova krađa uznemirila meštane koji sada najviše razmišljaju kako da sačuvaju ostale domaće životinje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    3. jul 2015 | 15:24

    Pusku u ruke i pali.I ti koga budes pogodio vise nece da kradu.

  • micha

    3. jul 2015 | 23:02

    ponestalo para za smrk smrk najlakse na kradju jadnog seljaka Sto ne ukradose iz stana vladinih ljudi nema sanse bude nadjen i nabijen na .... Zemljo otvori se

  • mila

    3. jul 2015 | 18:12

    Svi mogu da rade, sada posla ima .Nisu gladni već misle da drugi treba da rade za njih. Vratiti zakon u skupštinu za zabranu ulaska na tuđi posed. pa da vidim da li če tada da kradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA