BESNI OTAC JE UHVATIO PEDOFILA KOJI MU JE NAPAO ĆERKICU (12): Evo šta se onda desilo (VIDEO)

Devojčica je nepoznatog čoveka upoznala preko društvene mreže, a da otac nije reagovao na vreme sve je možda moglo da se završi tragično

  • 3

Tim Leblank iz Amerike uhvatio je svoju dvanaestogodišnju ćerku koje je pokušala da se išunja iz kuće kako bi se našla sa seksualnim predatorom i na svu sreću sprečio je u tome.

Ona je nepoznatog čoveka upoznala preko društvene mreže, a da otac nije reagovao na vreme sve je možda moglo da se završi tragično.

PEDOFIL je seo pored slatke TINEJDŽERKE, a ono što su drugi ljudi uradili povodom toga će vam vratiti nadu u čovečanstvo (VIDEO)

Tim je oko dva noću primetio da mu ćerka nije kod kuće, istrčao je napolje i nedaleko odatle ugledao kako stoji pored džipa sa nepoznatim muškarcem.

Napao ga je, izudarao i bacio na zemlju kako bi spasio svoju ćerku.

Policijskom istragom utvrđeno je da se radi o Skotu Stilvelu (27) iz San Dijega, on je uhapšen i zadržan u zatvoru.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ćerka je kasnije ocu ispričala da je mislila da četuje sa petnaestogodišnjakom a on je rekao za devojčicu da je misio da je šesnaestogodišnjakinja.

Leblank apeluje na sve roditelje širom sveta da obrate više pažnju na svoju decu i da ih upozore da na društvenim mrežama vrebaju svakakvi manijaci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdrav Razum

    5. jul 2015 | 11:39

    Meni su dosle. Nemojte to nikada dozvoliti sebi. Da vas neko manipulise ili umanjuje dok mu vi dajete svu ljubav sveta. Ja sam morala da idem na lecenje iako nisam glupaca, nego samo naivna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA