UKINUTA PRESUDA ZA SILOVANJE DETETA (13): Popu Milovanu Đ. (57) se ponavlja suđenje!

Policija je Milovana Đ. uhapsila u martu prošle godine, zbog sumnje da je dva meseca ranije silovao devojčicu V.P. (13) koja je pevala u crkvenom horu. Na ginekološkom pregledu potvrđeno da je devojčica imala seksualne odnose

  • 22

Apelacioni sud ukinuo je presudu kojom je Milovan Đ. (57), sveštenik u mestu Pločice kod Kovina,odlukom Višeg suda u Smederevu bio osuđen na pet godina zatvora zbog izvršenja dva krivična dela obljube nad detetom, od kojih je jedno ostalo u pokušaju.

Policija je Milovana Đ. uhapsila u martu prošle godine, zbog sumnje da je dva meseca ranije silovao trinaestogodišnju devojčicu koja je pevala u crkvenom horu. Nad detetom je, kako se sumnja, bludničio u svečanoj sali pored seoske crkve.

Trinaestogodišnja V. P. je o svemu što joj se događalo ćutala, sve dok njeni baba i deda nisu primetili da se nešto čudno događa. Devojčica, međutm, nije želela da im otkrije šta je u pitanju, sve dok nisu o svojim sumnjama obavestili policiju.

Inspektorima, V. P. je priznala da se plašila za svoju bezbednost jer joj je Milovan Đ. zapretio da ne sme nikome ništa da kaže.

Pošto se policija uključila u čitav slučaj, devojčica je poslata na ginekološki pregled, kojim je potvrđeno da je ona imala seksualne odnose.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA