ATINA JE GRMELA SINOĆ: Ovaj neverovatan snimak GRČKOG slavlja još niste videli (VIDEO)

Grčki narod imao je sinoć razloga za slavlje zbog čega su ulice Atine bile prepune ljudi koji su nosili nacionalne simbole zemlje i uzvikivali "oxi"

  • 1

Juče je u Grčkoj održan referendum na kojem se prema prebrojanim 95,63 odsto glasova, 61,31 odsto glasača je reklo “ne” novom predlogu međunarodnih kreditora, dok je 38,69 odsto birača zaokružilo “da” na juče održanom referendumu.

VODIMO VAS NA GRČKE ULICE: Evo kako naša braća slave pobedu nad bankarima (FOTO) (VIDEO)

U toku dana, a pogotovo u večernjim satima, građani Atine izašli su na ulice i proslavljali pobedu i veliko grčko NE međunarodnim kreditorima i njihovim ucenama.

Prestonica Grčke je sinoć zasijala, a građani su se okupili na trgu Sintagma ispred grčkog parlamenta.

GRCI OPIČILI KOLCE NASRED TRGA SINTAGME: Idi kući Atino, pijana si od velike pobede! (VIDEO)

Na trgu se nalazilo na hiljade ljudi, narod je nosio zastave, sve je bilo u znaku "pobede nad kapitalizmom", a pojedini su i zaigrali grčki ples "sirtaki".

Na društvenim mrežama pojavio se i fantastičan snimak, zabeležen dronom, na kojem se vidi kako je trg ispred parlamenta dupke pun i kako grci ujedinjeno slave što su konačno rekli NE poniženjima.

Pogledajte video:

YouTube / RT

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.K.

    6. jul 2015 | 12:30

    mislim da treba mnoge druge stvari da urade a za slavlje i nije im bas vreme neka im je BOG u pomoci jer ovo sa njima nije zajebancija mada to 90% Grka i ne kapira ako uspeju da zajebu Merkalijevu onda su bas likovi za postovanje :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA