Podneta krivična prijava protiv žene koja je zlostavljala svog psa do smrti! (FOTO)

Nakon što su aktiviste Udruženja za zaštitu životinja "Beban" iz Bora građani obavestili o psu koji se u jednom borskom naselju nalazi u teškom stanju, oni su odmah i reagovali

  • 10

Zbog sumnje da je počinila krivično delo zlostavljanje i ubijanje životinja, Udruzenje za prava i zastitu zivotinja MIA iz Beograda podnelo je prijavu protiv Boranke R. D.

- Istog trenutka kada su nam se kolege iz Bora obratile za pomoć, odmah smo odlučili da pomognemo. Tako da smo, na osnovu navoda koje su nam građani i udruženje iz Bora dostavili putem fejsbuk stranice,podneli prekršajnu i krivičnu prijavu protiv R.D. – rekla je Jelena Zarić, predstavnik udruženja za prava i zaštitu životinja MIA.

ČEKAM DA CRKNE, PA DA GA IZBACIM: Žena monstrum izgladnjivala i mučila psa MESECIMA! (FOTO)

Nakon što su aktiviste Udruženja za zaštitu životinja "Beban" iz Bora građani obavestili o psu koji se u jednom borskom naselju nalazi u teškom stanju, oni su odmah i reagovali.

- Na licu mesta smo zatekli psa u besvesnom stanju, bez zaklona od sunca i kiše, muve su ga napale, a on je jedva samo okice pomerao. Kada je vlasnica izasla rekla je "pa cekam da crkne pa da ga izbacim" – tvrde iz udruženja "Beban".

Iako su aktivisti udruženja "Beban" na sve načine pokušali da pomognu nesrećnom psu, on nije uspeo da preživi.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savos

    7. jul 2015 | 17:50

    Ovakvima sve najgore!

  • Maj

    7. jul 2015 | 18:43

    Akooo. Zivot je zivot. Suditi joj kao da je ubila coveka!

  • Dana

    7. jul 2015 | 18:35

    Za ovakve monstrume su mnogo male kazne. Sramota ih je uopšte svrstavati u ljudsku rasu. Mi kao država smo skandalozni koliko malo stitimo prava onih koji nemaju glas i koliko nemamo strategiju kako da se resi problem zlostavljanja, zanemarivanja i napustanja zivotinja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA