NISAM TUKAO MAJKU, SAMO SAM JOJ PRETIO: Bratu vođe navijača Partizana Prelića, određen pritvor!

Miloš je prebačen u Centralni zatvor, u kom je smešten i njegov brat Đorđe Prelić, koji čeka ponavljanje postupka za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona

  • 1

Milošu Preliću, rođenom bratu vođe navijača Partizana, Đorđa Prelića, danas je sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, na predlog tužioca, odredio pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad majkom Terezom.

Brat Đorđa Prelića osumnjičenog za ubistvo Brisa Tatona uhapšen zbog napada na majku!

Pritvor mu je određen kako ne bi uticao na svedoke, ali i da ne bi ponovio krivično delo i on je prebačen u Centralni zatvor, u kom je smešten i njegov brat Đorđe, koji čeka ponavljanje postupka za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona.

Miloš Prelić, kako Telegraf nezvanično saznaje, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilastu izjavio da nije tukao niti povredio majku, ali da je tačno da joj je tokom rasprave pretio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cash®

    9. jul 2015 | 01:02

    Ma jok, sama sebe je tukla! Sve vandale i siledžije, bilo u porodici ili van nje treba tako kazniti i poniziti da svaka sledeća kazna (ako ponove nedelo) bude uvek duplo veća od prethodne sve dok im ne uđe u glavu da ne mogu da se bahato i nasilnički ponašaju prema bilo kome!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA