TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Sinu i sebi ODUZELA ŽIVOT, automobilom sletela u reku!

Ivana je s Patrikom u ponedeljak u dva sata posle ponoći u "opel astri", napustila porodični dom i na na Fejbuku ostavila poruku iz koje se moglo naslutiti da će ubiti sina i sebe

  • 43

Policija je javila kako je pronašla telo deteta u jezeru Hidroelektrane Dubrava, a u obližnjem kanalu automobil. Hrvatski mediji nezvanično saznaju da se radi o telu nestalog Patrika Fogadića (5).

DA LI STE VIDELI OVU ŽENU: Nestala je s detetom, a pre toga ostavila jeziv status na Facebooku!

Potraga za majkom i automobilom se nastavlja. Policija pretražuje lokaciju između Orehovice i Otoka jer postoje tragovi koji upućuju na to da je automobil sleteo u kanal.

Na zemljanom nasipu visokom pola metra, vide se tragovi udara, a 30 metara ​dalje prepoznatljivi su tragovi sletanja i delovi automobilskog branika, piše Međimurje.hr.

Na jezero je stigao i Patrikov otac, Valentin Fogadić, kako piše Večernji, istrčao je iz vozila Hitne pomoći i skočio u jezero, vičući: "Patrik! Patrik! Ne mogu ja bez njega!".

Veruje se da je mlada majka ostvarila pretnje i oduzela sinu i sebi život, a policija još traga za telom Ivane Fogadić.

Podsećamo, Ivana Fogadić (29) u ponedeljak je nestala sa sinom Patrikom pošto je na Fejbuku ostavila poruku iz koje se moglo naslutiti da će ubiti sina i sebe.

Ivana je s Patrikom u ponedeljak u dva sata posle ponoći u "opel astri", registarskih oznaka ČK 783-GC, napustila porodični dom u Totovcu nadomak Čakovca.

Poslednja zabeležena lokacija Ivaninog mobilnog telefona je u blizini Orehovice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prolece

    9. jul 2015 | 00:24

    Sta se to desava sa ljudima? Da li smo poprskani sa necim? Rodjeno dete ubiti?! Boze smiluj nam se ovakvima kakvi smo! Cuvaj makar decicu koja nista nisu kriva! Andjele mali neka ti je pokoj dusici!

  • Yamaha

    8. jul 2015 | 23:21

    PA STO SEBE NISI UBILA AKO SI TOLIKO ZELELA BREEEE!!!!!!!! ZASTO DETE....ZASTO!!!!!!!!!

  • Невена

    8. jul 2015 | 22:37

    Колико мајка-жена мора бити нестабилна,себична,и осветољубива да убије сопствено дјете?Глупача,глупа...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA