ONA NE GOVORI I NE HODA VEĆ 35 GODINA: Pomozite Nataši da izgovori prvu reč i napravi korak! (FOTO)

Najlakši način da pomognete Nataši jeste da pošaljete SMS! Upišite 25 i pošaljite poruku na 3030. Cena poruke je sto dinara

  • 4

Nataša Tezin ima 35 godina i od rođenja boluje od cerebralne paralize. Od rođenja je nepokretna, ne može da govori, ne može sama da jede i prikovana je za invalidska kolica.

Njoj je potrebna pomoć jer je jedina šansa da Nataša ikada postane samostalna terapija matičnim ćelijama u Beču.

DEVOJČICA HRABROST: Mala Rada uspešno operisana, borba se nastavlja! (FOTO)

Na kontrolnom pregledu u septembru doktori su bili prezadovoljni rezultatima nakon prve operacije za koju je Nataša uz pomoć porodice sama sakupila novac.

U narednih devet meseci je potrebno da za nastavak terapije sakupi još 1.500.000 dinara.

Foto: budihuman.rs Foto: budihuman.rs

Ne postoji nikakva šansa da to Nataša sama uradi. Obraća se svim dobrim ljudima i poziva ih da razmisle šta to znači kada nemaš mogućnost da ustaneš, sam se obučeš, jedeš, bilo šta izgovoriš i da je jedino što možeš da sediš i da razmišljaš.

Nakon 35 godina Nataša ima šansu da potpuno promeni svoj život.

Najlakši način da pomognete Nataši jeste da pošaljete SMS! Upišite 25 i pošaljite poruku na 3030. Cena poruke je sto dinara. Takođe, Nataši možete pomoći i tako što ćete uplatiti novac na dinarski ili devizni račun, ili donirati novac putem platnih kartica na linku e-doniraj.

Za više informacija pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    10. jul 2015 | 14:28

    Draga Natasa, zelim ti da napravis prve korake, da progovoris, da budes samostalna. Poruku sam poslala, uz iskrene zelje za tvoje ozdravljenje. Srecno.

  • Mikuca

    10. jul 2015 | 14:58

    Kada ce drzava preuzeti odgovornost? Ja bih rado pomogla svakome ali previse je ljudi kojima je ovakva vrsta pomoci potrena, a ne mogu da ih odvajam. Ako posaljem sms za Natasu onda moram i svakom sledecem jer ce me gristi savest ukoliko to ne ucinim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA