SRBE NA VRBE, ALAH JE VELIKI: Oskrnavljen spomenik srpskim žrtvama u Doboju!

Policiji iz Doboja je juče prijavljeno da je oštećena ploča namenjena za postavljanje krsta u spomen poginulim srpskim žrtvama stradalim na Petrovdan 1992. godine i da su ispisani uvredljivi grafiti

  • 23

Nepoznate osobe su u dobojskom naselju Vila oskrnavile spomenik u izgradnji, posvećen srpskim žrtvama stradalim na Petrovdan 1992. godine, i ispisala grafite uvredljivog sadržaja.

Ovo je tužna priča o najhrabrijem dečaku Republike Srpske!

Kako je saopšteno iz Centra javne bezbednosti Doboj, policiji je juče prijavljeno da je oštećena ploča namenjena za postavljanje krsta u spomen poginulim srpskim žrtvama i da su ispisani uvredljivi grafiti.

Uviđajem je utvrđeno da su sa betonske podloge, koja je taj dan postavljena, skinute potporne daske, pri čemu su oštećene betonske ivice, a na svežem betonu ispisano "Srbe na vrbe", "Alah je veliki", "Moj je tata zločinac iz rata", prenosi Radio televizija Republike Srpske.

S događajem je upoznat dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krajisnik

    10. jul 2015 | 23:20

    Sramota, stidite se koji ste to uradili.... vi niste ni poturice a kamoli muslimani... Zar nekaze kuran da postujes tudje kao svoje... Sta vas uci taj odza u dzamiji ili odatle dolaze sve budalastine

  • VAN

    10. jul 2015 | 15:53

    Ma koliko srbi žele i trzde se da živi u miru uz uzajamno razumevanje sa muslimanima sve je to izgleda uzalud. Šta vredi kad druga strana to ne želi. Tako je od uvek bilo.

  • Zoran

    10. jul 2015 | 15:30

    Sad su me iznervirali mislio sam da idem na pomirenje ali odo sutra u lepu srpsku Banja Luku da se najedem ćevapa,ukusniji su nego na bašćaršiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA