Zbog OVE LEPOTICE je meksički narko-bos na spektakularan način pobegao iz zatvora! (FOTO)

Pre odlaska u zatvor, El Čapo se u planinskim zabitima Meksika skrivao s Emom na desetak rančeva koje je čuvalo oko 300 teško naoružanih kriminalaca iz kartela Sinaloa

  • 7

Hoakin "El Čapo" Guzman Loera, meksički narko bos koji je u subotu pobegao iz zatvora, najverovatnije je već u zagrljaju atraktivne bivše misice Eme Koronel sa kojom ima ćerke bliznakinje.

KRALJ DROGE OPET POBEGAO IZ ZATVORA: Nećete verovati kako je uspeo sve da prevari!

Pre odlaska u zatvor, El Čapo se u planinskim zabitima Meksika skrivao s Emom na desetak rančeva koje je čuvalo oko 300 teško naoružanih kriminalaca iz kartela Sinaloa.

S vremena na vreme je izlazio u javnost tako što bi se pojavio u nekom malom lokalnom restoranu. Pre njega bi tu stigli naoružani ljudi i zatražili od svih gostiju mobilne telefone.

Potom bi stigao El Čapo sa pratnjom, a nakon bi što bi se pogostili biftecima i škampima izvinili bi se na uznemiravanju i otišli iz restorana. Gosti bi dobili natrag telefone, a Guzman bi svima platio račune.

Foto: Facebook Foto: Facebook

El Čapo je poslednji put snimljen unutar najstrože čuvanog meksičkog zatvora Altiplano u subotu uveče kada je bezbednosna kamera zabeležila kako ulazi u deo ćelije u kojem se nalazi tuš.

Odatle više nije izašao, a čuvari koji bi navodno trebalo da 24 sata dnevno nadgledaju narko bosa utrčali su u njegovu ćeliju i otkrili šta se desilo.

Naišli su na pola metra široku rupu iskopanu u podu iz koje je virio vrh merdevina. One su se spuštale deset metara duboko i vodile ka sveže iskopanom tunelu koji se pružao daleko.

Foto:AP/Tanjug Foto:AP/Tanjug

Guzman, šef narko kartala Sinaloa, jenog od najvećih na svetu, dobio je nadimak El Čapo ili Kratki jer je visok svega 167 centimetara.

Tuneli mu nisu strani pošto je njegova armija krijumačara droge prokopala 90 podzemnih puteva ispod američko-meksičke granice kako bi u SAD prebacivali kokain, heroin, marihuanu i kristal met.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA