ODRUBIO MU GLAVU KO OD ŠALE: Dečak (10) odsekao glavu vojniku pa se slikao s njom kao da je trofej (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

Vojnik je bio prisiljen da leži na stomaku dok mu je dečak s nožem u rukama prilazio s leđa, a zatim počinio monstruozno ubistvo

  • 39

Divljački postupci džihadista, ratnika Islamske države, su postali svetska svakodnevnica, a u poslednje vreme sve je češća situacija da deca budu ta koja će odrubiti glavu ili ubiti vojnike.

Upravo se to desilo u palati Hir gde je vojnik koga su zarobili džihadisti mučki ubijen od strane jednog dečaka.

ŠOKIRAĆE VAS KOLIČINA ZLA: Dok su ga molili da im poštedi živote, ovaj dečak (12) im je bez oklevanja pucao u glave (VIDEO)

Veruje se da je vojnik bio jedan od lidera u drevnom gradu Palmira, koji je Islamska država osvojila u maju, gde se već danima uništavaju vekovima stari spomenici i zgrade.

Islamska država sve češće koristi mlade momke za svoja jeziva pogubljenja, pa su deca, ne starija od 12 godina, prisiljena da pucaju na protivničke trupe iz svoje neposredne blizine. Takođe, oni često dobijaju "zadatke" da nekome odseku glavu nožem.

Foto: ISIS Foto: ISIS

Video koji je Islamska država podelila na internetu prikazuje dete od oko 10 godina kako brutalno odseca glavu jednom vojniku.

On je obučen u uniformu koju nose džihadisti, a lice mu je u potpunosti otkriveno.

Na snimku se vidi kako je v prisiljen da leži na stomaku dok mu dečak prilazi s leđa, vuče ga za kosu i koristi nož kako bi mu presekao grlo i odrubio glavu. Tako odsečenu glavu, stavlja žrtvi na leđa i fotografiše se sa njom kao nekom vrstom "trofeja".

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    17. jul 2015 | 23:20

    Ubiti je lako . Traje samo par sekundu ili mint dva. Ziveti sa tim je mnogo teze. Traje i dalje

  • Suza

    17. jul 2015 | 22:20

    Deca izmanipulisana, najverovatnije i drogirana, zadojena mrznjom... Tako se stvaraju "ratnici", koljaci, oni koji ce biti spremni jednoga dana da stave eksploziv oko sebe...deca bez detinjstva, bez ljubavi, rano uvedeni u svet odraslih, svet bezdusnika. Neka je svima Bog u pomoci.

  • 6.oktobar

    17. jul 2015 | 18:59

    Sto manje prostora u medijima to su slabiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA