Dete joj je ostalo zaglavljeno u vrelom BMW-u, a majka nije dozvolila vatrogascima da RAZBIJU staklo i da ga OSLOBODE! (FOTO)

Mališan je plakao u kolima, a okupljena masa govorila je ženi da dozvoli vatrogascima da razbiju staklo jer je u kolima prevruće i da bi dečak mogao da se uguši zbog nedostatka kiseonika

  • 6

Jedna žena u kineskom gradu Dživu, izazvala je bes čitave javnosti pošto nije dozvolila vatrogascima da razbiju staklo na njenom BMW-u i izvuku sina koji je bio zaglavljen u kolima.

Kada vidite šta se dogodi kada poliju ovaj auto vodom ODLEPIĆETE! (VIDEO)

Žena je vatrogascima rekla da je automobil preskup kako bi ga uništili.

Njoj su se kola slučajno zaključala i nije mogla da otvori vrata pošto joj se pokvario daljinski ključ

Napolju je bilo više od 30 stepeni i njen sin se u kolima preznojavao od vrućine. Vatrogasci su ubrzo došli, ali je žena insistirala da sačekaju majstora za bravu.

Foto: Weibo Foto: Weibo

Mališan je plakao u kolima, a okupljena masa govorila je ženi da dozvoli vatrogascima da razbiju staklo jer je u kolima prevruće i da bi dečak mogao da se uguši zbog nedostatka kiseonika. Ipak, ona je tvrdoglavo odbijala da popusti.

Foto: Weibo Foto: Weibo

U jednom trenutku činilo se da će se dečak onesvestiti pa su vatrogasci bez pitanja ipak razbili staklo i izvukli mališana napolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hehehe

    20. jul 2015 | 12:11

    Majmunka

  • Nana

    20. jul 2015 | 12:48

    To majka?

  • Dava

    21. jul 2015 | 21:08

    Preci auto od deteta.daleko bilo.Celog bi ga slomila dete ili bilo ciji zivot nema cenu.Nisu se setili prvo nju da razbiju pa onda kola.zesca dijabola a to kad bog da decu kome ne treba da da.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA