DEVOJČICA I NJEN PITON: Ona obožava svog ljubimca i ljubi ga za "laku noć"! (FOTO)

- On je nežni div. Član je naše porodice i želimo svima da pokažemo kako pitoni mogu da budu umiljati i dragi - kaže Rob

  • 8

Rob Kovn (35) i njegova ćerka Ališa-Mae (2) obožavaju svog kućnog ljubimca, 4,5 metara dugog i 85 kilograma teškog pitona. Piton živi sa njima u kući u britanskom Bradfordu. Čak mu daju i poljubac za "laku noć".

JEDITE ZMIJE I PRETVORIĆE SE U ČOKOLADU: Sveštenici nagovaraju vernike na ovaj bizaran čin, ali to nije sve... (FOTO)

Piton koji se zove Ostin bez problema može da proguta dete kao Ališa-Mae, ali njeni roditelji Rob i Stejsi, su presrećni kada se dete igra sa zmijom i mazi je. Rob i njegova verenica Stejsi imaju 19 zmija od kojih je Ostin najveći, piše Daily Mail.

- On je nežni div. Član je naše porodice i želimo svima da pokažemo kako pitoni mogu da budu umiljati i dragi. Ališa-Mae i njenog desetomesečnog brata Kamerona svake večeri pre spavanja vodimo u sobu u kojoj su zmije kako bi im rekli laku noć. Ostina najviše vole, oni su kao braća i sestre - kaže Rob.

Dok većina njihovih zmija jedu miševe, Ostin i 4,2 metara dugu anakondu hrane zečevima i zamorcima.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

- Zmije su dobri kućni ljubimci, a vlasnici su ti zbog kojih su na lošem glasu - kaže Rob.

Ostin je burmanski piton. Oni drobe žrtve pre nego što ih pojedu, a u prirodi su snimljeni kako ubijaju svinje, jelene i aligatore. Iz udruženja za zaštitu životinja RSPCA upozoravaju da vlasnici zmija trebaju da budu posebno oprezni kada su u blizini deca .

- Malu decu nikako se ne treba da ostavljate samu s burmanskim pitonom jer tako velike zmije mogu da ubiju dete - kaže Klara Kenet iz udruženja RSPCA.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Decko

    21. jul 2015 | 00:54

    Neka fala, dosta nam je macka, zlatni retriver, troje dece, tast, tasta, svastika...ljubimaca u kuci kolko hoces al ovi su kvrcnuti malo vise u mozak

  • Nada

    21. jul 2015 | 00:22

    Ovi nisu normalni

  • N.S

    21. jul 2015 | 05:00

    Ovi su stvarno odlepili. Dete sa dve godine ne zna ni da je živo a ne ko treba da mu bude ljubimac. Zmija nije sigurno pravi izbor. Za sve postoji PRVI put, pa i za nezgodu, ali može da bude i poslednji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA