ČUDO NEVIĐENO: Nemac priznao da 14 godina nije radio ništa na poslu

Nakon što je otišao u penziju, bivši radnik jedne nemačke kompanije je rekao da tokom svoje radne karijere ništa nije radio, ali da mu se isplatilo

  • 1

Neimenovani 65-godišnji javni službenik iz nemačkog grada Mundena je svim kolegama, na dan penzionisanja, poslao mejl u kom je priznao da poslednjih 14 godina na poslu nije radio ništa. Ali da je za svoj nerad dobio 745.000 evra.

"Od 1998. sam dolazio na posao, ali kao da nisam bio ovde. Tako da sam prilično spreman za penziju. Zbogom", napisao je 65-godišnjak.

On je, takođe, optužio lokalnu vlast za zapošljavanje još jedne osobe za isti posao koji je on radio, zbog čega on nije imao šta da radi na radnom mestu.

"Naravno, ja sam dobro prošao zahvaljujući svemu tome, dodao je on."

Istovremeno je optužio gradske vlasti Mundena za kupovinu beskorisnih kompjutera i softvera. A, gradonačelnik Mundena Volker Fluge je, kada je saznao za sve ovo, rekao da je bio besan kada je video mejl, jer se zaposleni nikada nije žalio da nema šta da radi tokom 38 godina karijere.

Fluge je dodao da neće kazniti neradnika, ali i najavio da njegovo mesto neće biti ponovo popunjeno zbog smanjenja budžeta.

(B. Tasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA