SRBIJA I DALJE U GROTLU PAKLA: Danas preko 38 stepeni u HLADU! Evo kad nas KONAČNO očekuju kiše

U Beogradu će biti sunčano i veoma toplo vreme sa slabim, severnim i severoistočnim vetrom, najnižom temperaturom vazduha od 24, a najvišom od 35 stepeni

  • 2

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da će na području Srbije do 26. jula biti veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 34 do 38 stepeni, a sunčano i veoma toplo biće i danas, sa najvišom temperaturom od 34 do 36 stepeni.

U Srbiji će se danas najniža temperatura vazduha kretati od 16 do 24 stepena, a vetar će biti uglavnom slab, severni i severoistočni.

I u Beogradu će biti sunčano i veoma toplo vreme sa slabim, severnim i severoistočnim vetrom, najnižom temperaturom vazduha od 24, a najvišom od 35 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana do 28. jula, biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a od četvrtka sa retkom pojavom pljuskova i grmljavine.

U ponedeljak i utorak očekuje se kratkotrajno osveženje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    21. jul 2015 | 08:39

    Strašne temperature koje traju vec godinama a niko do sad nije objavljivao kolika je temperatura na suncu. Sedam godina ja merim temperaturu na suncu i 65 stepeni sam belezio u 14 h. I niko nije upozoravao građane. Privatnici nisu nikada pravili pauze niti će od 11- 16 h. Ovo vam kažem pošto radim na građevini deset god a pre toga sam bio traktorista poljoprivrednik i dobro znam šta je pakao na zemlji. Meteorolozi verovatno kriju temperaturu pravu da nebi došlo do haosa jer pola stanovništva radi na suncu a mnogi građani neznaju da je na suncu + 65

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA