BILI SU NERAZDVOJNI, PA ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT: Detalji jezive nesreće, koja je potresla Srbiju! (FOTO)

Mihailo Anđelić (25) i Dejan Rudinac (33), dva nerazdvojna prijatelja, zakucala su se u kamion "tamić" i gurali ga sve dok nisu sleteli s kolovoza. Jedan je poginuo na licu mesta, a drugi na putu za bolnicu

  • 2

Mihailo Anđelić (25) i Dejan Rudinac (33) su nastradali u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć u nedelju uveče u ivanjičkom naselju Belica, kod Lučana.

STRAŠAN SUDAR KOD LUČANA: Dva muškarca poginula, jedan povređen!

Oni su se svojim vozilom "pasat" zakucali u kamion, kojim je upravljao Ljubo Nedeljković (53) iz sela Rti, a prema rečima očevidaca, mladići su preticali vozilo u trenutku kada se sa sporednog puta uključio kamion koji je prevozio maline, piše Blic.

"Pasat" kojim je upravljao Anđelić kretao se velikom brzinom, snažno je udario kamion, a zatim su sleteli s puta. Dejan Rudinac je izgubio život na licu mesta, dok je Mihailo na putu do bolnice.

Dva prijatelja, za koje drugi kažu da se nisu razdvajali, otišli su zajedno u smrt.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Inače, oni koji su se zatekli na licu mesta kažu da su čuli snažan prasak i istrčali napolje, a trebalo im je čitava dva sata da izvuku tela iz smrskanog automobila. To je prava deonica puta na kojoj uobičajeno svi voze brzo, pa su meštani svakodnevno strahovali kada će doći do ovakve tragedije.

- Nisam mogao čitavu noć da zaspim, bio sam tu kada su im ukazivali pomoć. Teško mi je da pričam koliko su svi, osim meštana, bili nespremni i kasnili pri intervenciji. Da nije bilo prisebnih ljudi, mladića koji tu žive, ni za dva sata ih ne bi oslobodili. U šoku sam, ali ono što sam čuo jeste da su izgleda Anđelić i Rudinac bili na jezeru u Vučkovici, gde su pecali.

Jedan od očevidaca kaže da postoji mogućnost da su se trkali s drugim vozilom.

- Pretpostavljamo da su se pri povratku možda malo i utkrivali na putu s tim kolim ispred njih, uglavnom kada je momak u automobilu ispred naglo zakočio, oni su pokušali da ga izbegnu, ali su se zakucali u kamion koji nisu videli - rekao je on.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA